Den Zerg-osande andra delen av Starcraft II-sagan är spelbar i Stockholm nästa helg.

#Starcraft II-turneringen Nordic Nationals i Stockholm nästa lördag har en angenäm bieffekt – besökarna ges möjlighet att testa #Heart of the Swarm, alltså den andra delen i den tredelade Starcraft II-berättelsen.

Evenemanget äger rum i Annexet vid Globen i Stockholm lördagen den 28 augusti, där 30 datorer med tidiga versioner av Heart of the Swarm finns att testa.

I Nordic Nationals krigar spelare från Sverige, Norge, Danmark och Finland i #Starcraft II: Wings of LIberty om att bli nationella mästare, totalt 30 000 dollar i prispengar och att få representera länderna i Europafinalen som äger rum i höst. En biljett till Nordic Nationals kostar 219 kronor och köps hos Ticnet.

Jag har för mig det var en expansion per år och sen samma pris som orginalet. Det har de faktiskt failat med men whatever 19/07 Communityn kommer inte vara direkt uppdelad ändå för dom flesta som spelar SC2 kommer köpa expansionen, sen är jag övertygad om att det kommer vara dyrare än 125kr? Skulle snarare tro dom tar 200-300 som för alla andra deras expansions. ska inte säga... 19/07 "Stockholm nästa lördag" "lördagen den 28 augusti" ...what? 19/07 Expansionen kommer släppas i höst/vinter! Det lovar jag er! Ser fram emot det som FAAAN! :) Någon som vet ifall det kommer finnas Collectors Edition för denna expansion eller är det överdrivet? 19/07 Det är sämre att dela upp Communityn, så jag tror att MP'n kommer vara för alla. Jag tror inte dem tar 125kr för några units... Kampanjen också men fortfarande. 19/07 Kan man inte bara patcha vanliga spelet ? :) 19/07 Det var tanken innan de bestämde sig för att göra expansionerna stora nog att vara egna spel, sa de i alla fall när de gick ut med informationen för länge sedan. Först var det väl alla tre kampanjerna i ett spel, sedan tre delar där den första var stor... 19/07 Hehe, det behövs i och för sig inte. Är det bara MP som gäller så, eller om man sparar hela kampanjen tills alla expansionerna kommer så man får en sammanhängande story går också. :) Jag tror nog att mycket var klart redan när SC2 släpptes, möjligen att... 19/07 Och missa alla intäkter från MP spelarna? haha ja säkert :) 19/07 Det kommer nya enheter (mech mech mech!). Sen kommer det lite annat smått och gott som inte har med gameplay att göra. Jag skulle gissa att det kommer vara separata ladders för wol och hots, något annat vore efterblivet. Sen kommer det säkert inte vara... 19/07
Skicka en rättelse