<img align="right" src="http://xtrmntr.fz.se/fz/nyheter/daikatana.jpg" width="100" height="67" border="1" hspace="5" vspace="5" style="border: 1px solid black;"></img>Tänk dig följande: du har köpt en sprillans ny bil. Men ingenting fungerar som det ska: motorn lägger av, växlarna hoppar ur och AC:n luktar grisfarm. Du klagar hos försäljaren men får nöja dig med svaret att problemen kommer fixas inom ett par veckor - kanske, det kan dröja längre. Skulle du acceptera det?

Naturligtvis inte. Du ringer förstås Konsumentverket, som ser till att bilnasaren tar tillbaka skräpet. Men när det kommer till spel är situationen en annan; buggar är mer regel än undantag och även om de är så grova att titeln knappast är spelbar är tillverkarnas svar att uppdatera den. I bästa fall - ibland överger de genast det sjunkande skeppet och kvar är du med ett skitspel och en femhundring mindre i plånboken.

... vilket osökt för oss in på veckans omröstning: vilket är tidernas buggigaste spel? Omröstningen innehåller fem skarpa kandidater, sjung ut i forumet om du vet någon som är värre.

<form method="post" action="http://www.fz.se/poll.fz">
<input type="hidden" name="data" value="YToyOntpOjA7czo0MDoiZGU4ODA1NTJkNjU3ZmE4YjdiOTFmOWNiYjlkYzJlZDQ3ZjBmNjVkMSI7aToxO2E6Mzp7aTowO2k6NDQ7aToxO2k6MTA1O2k6MjtpOjQyMDk7fX0="></input>

<input type="radio" name="q105" value="699" checked="checked" class="form_input_radio"></input>

Men of Valor

<input type="radio" name="q105" value="700" class="form_input_radio"></input>

Daikatana

<input type="radio" name="q105" value="701" class="form_input_radio"></input>

The Shadow of Zorro

<input type="radio" name="q105" value="702" class="form_input_radio"></input>

Anarchy Online

<input type="radio" name="q105" value="703" class="form_input_radio"></input>

Vampire: The Masquerade - Bloodlines

<input type="radio" name="q105" value="704" class="form_input_radio"></input>

Något annat

</form>

Jowood är en förläggare inte en utvecklare. Gothic 3 är gjort av Piranha bytes The Guild 2 av 4Head Studios 25/05 The Guild 2 är värsta jag har varit med om, alla som testat det borde hålla med! Sen på andra plats Gothic 3 Alla tillverkade av Jowood :P 18/05 Fattar inte alls vad som är så buggigt med Bloodlines, har kört igenom spelet 2 gånger utan att något har hänt som pajjat märkvärt för mig. Tror inte jag patchade en enda gång ens. 18/05 Sjukt kul, men samtidigt så tragiskt. Hur kan man ens släppa något sådant...? 17/05 Definitivt Söldner följt av Boiling Point, Hidden and Dangerous och Sacred (i den ordningen)... 17/05 Jag köpte flygsimulatorn F29 Retaliator till Amigan någon gång i slutet av 80-talet. Första uppdraget gick inte att klara! Jag för mig att man skulle förstöra en fordonskolonn men denna existerade inte. :P På den här tiden fanns inga patchar att ladda... 17/05 Tror det var Mech warrior 3 (?) där uppdrag nummer 2 inte gick att klara. Sedan kom en patch som fixade detta... men då hade jag bytt till winXp och spelet startade inte på XP. lol Men i övrigt var det nog inte så buggigt... tror jag. 17/05 Jag anser nog att Hidden & Dangerous var det buggigaste spelet, helt underbart spel dock, som gjorde att man kämpade sig igenom alla motgångar som buggarna skapade. 17/05 Amiga? Umm...elderscrolls spelen finns ju inte till Amiga. Säker på att du inte blandar ihopa det med något annat nu? 17/05 Känns som om en artikel vorde på sin plats, som kort beskrev vad en BUG är för något, kontra designfel. Annat: Daggerfall -- Skönt att spelet krashade efter att man precis klivit upp på heJsten... *GNÄGG* VARJE GÅNG! (amiga-versionen) 17/05
Skicka en rättelse