Free-to-play-MOBA:t Heroes of Newerth nästa patch gör att alla hjältar i spelet är gratis.

Patch 2.6.11 till #Heroes of Newerth, som släpps imorgon, kommer att göra alla 107 hjältar i spelet gratis att spela. Det tidigare systemet gick ut på att 16 hjältar var gratis och dessa 16 ändrades varje vecka.

Spelare som har köpt en hjälte de senaste 15 dagarna kommer att få tillbaka pengarna. Och de som köpt en hjälte tidigare kommer att få en exklusiv ny robot-avatar. Legacy-spelare kommer också att få mer belöningar per match.

Jag föredrar HoN för e-sport men det kan ju bero på att jag aldrig spelat LoL, dock tycker jag LoL ser lite långsamt ut, för att inte tala om Dota 2. Någon som har ögonen på smite förresten? Testat betan lite grann, ganska skoj faktiskt, som Dota, HoN... 21/07 Trollbuilds, I like, brukar också gå okonventionella builds (sorc boots på garen med mpen red + quints och mastery) och annat roligt. Högre elo, jadu, 1600+ 21/07 Definiera högre ELO. Personligen spelar jag inte ranked då jag finner meta-gamet att vara det mest sömnframkallande skit som någonsin skapats :) mycket roligare att köra normal och köra builds. AD soraka, AD brand. You name it :) 20/07 Det som gör LoL till bättre för E-sport för tillfället, är enligt mitt tycke deras replay-system. Jag menar att kunna få ut så mycket infop, och dessutom kunna spola i en pågående match, är extremt värdefult för casters. 20/07 Tycker, som andra sagt ovan, att LoL:s system är väldigt bra gjort. Ger en ett trevligt mål att jobba ihop IP (deras ingame-valuta) och köpa hjältar som man spanat in sig på. Inga hjältar är tokigt obalanserade utan man kan köpa de som passar ens spelst... 20/07 Counterpicking är väldigt viktigt på högre ELO... 20/07 Tycker det är rätt drag av S2 Games, för mycket material blir otillgängligt för nya spelare. Nu kan man spela med vänner som inte har legacy acc utan att det känns kasst, plus att det är bra för tävlingssidan, nu kan alla ställa upp i turneringar etc.... 20/07 Det funkar inte lika bra i HoN som i LoL av den enkla anledningen att HoN är tungt baserat på Dota och i Dota är det, om jag förstår det rätt, väldigt viktigt att counterpicka sina motståndare. Om man nu spelar en match och finner att skit jag hade behö... 20/07 Det är inget pay 2 win, alla champs (tro det eller ej) funkar att spela i det spelet. Poängen är att du köper det hjältar som är intressanta, blir bra med dom istället för att du hoppar runt och testar nya helatiden, du får kämpa lite för din karaktär... 20/07 Poolen innehåller faktiskt just nu 100 champions att välja mellan. 20/07
Skicka en rättelse