Företaget bakom den "kickstartade" Android-konsolen Ouya har precis tillkännagivit det första Ouya-exklusiva spelet: En exklusiv inledning till Human Element som skapas av Infinity Ward-avhopparen och Call of Duty-veteranen Robert Bowling.

Det första spelet till Ouya, en Android-konsol som fick en rejäl publicitet via Kickstarter, kommer att bli en inledning till #Human Element. Spelet är #Infinity Ward-avhopparen och Call of Duty-utvecklaren, Robert Bowlings, nya studio Robotokis första spel och utspelar sig i en apokalyptisk värld.

Human Element kommer att släppas till flera olika format och innan lanseringen kommer exklusiva episoder att finnas tillgängliga på Ouya. I en video berättar han om sitt spel och den exklusiva Ouya-lanseringen.

Robert Bowling poängterar också att han donerade 10 000 amerikanska dollar på Kickstarter eftersom han tror på konsolens potential, vilket innebär att han kommer att vara en av tjugo personer i världen som har sitt användarnamn inristat på varje Ouya-konsol.

Skicka en rättelse