Blir det mer än bara två ihoptejpade Gamecubes?

#Electronic Arts-chefen John Riccitiello förväntar sig next-gen-konsoler under nästa år. Det avslöjar han i ett uttalande hos CNBC.

– En större bärkraft framöver, och den viktigaste katalysatorn framöver är möjligheten till next-gen-konsoler, eftersom NPD-data – de minus 10-25 procent vi ser – kan och bör vändas vid något tillfälle, antagligen från och med nästa år.

Vet EA-chefen något vi andra inte vet? Kanske utannonseras Xbox 720 och Playstation 4 under nästa års E3?

Tack för att du finns här <3 Ibland känner man sig ensam bland alla PC-fanboys. 24/07 Kan nog säga det motsatta, konsoler är höjden av vad PC försöker vara, ett imponerande utnyttjande av mjukvara och hårdvara för att prestera allt bättre resultat utan hårdvaruskillnader. Med samma utveckling på PC generellt, skulle en gamingdator idag,... 23/07 I en drömvärld så hade ALLA spel släppts till PC, hade inte behövts 3 olika konsoler. Men tills dess så kommer jag äga alla maskiner + PC för att kunna spela det jag vill :) 23/07 Det är inte skitsnack.. konsoler är PC med ett ben avhugget. 22/07 Kul att folk är så desperata att hacka på konsolerna, nya konsoler är till förmån för alla och speciellt de som just plöjt ner 30k i en gamingdator, inte tvärt om... Trodde majoriteten på FZ ville se nya konsoler med bättre prestanda, men det tycks viss... 22/07 Handlar inte om grafik, BF3 till konsoll har bara stöd för 24 spelare och mindre maps än de som finns på PC-versionen. Så det handlar om så mycket mer än bara grafik. Och för mig är framerate också viktigt. BF3 på konnsol körs i 30 fps. På min dator kör... 22/07 Tvivlar på nya konsoler nästa år. Möjligtvis en utannonsering kanske, men inte att de kommer då. Förhoppningsvis 2014. Vore ju olyckligt om GTA V kom i maj nästa år, och konsolerna några månader senare. Fast det är klart, kanske GTA V kommer till next-g... 22/07 2014 skulle jag gissa på 22/07 "PC är bättre bla bla" Skitsnack PC har bra exklusiva titlar. Konsoler har bra exklusiva titlar. Punkt slut. Gissar på Xbox "720" hösten/julen 2013. 22/07 Det kommer ändå att gå framåt. 21/07
Skicka en rättelse