Square Enix ger upp på Tetsuya Nomuras evighetsprojekt, enligt anonyma källor.

#SQUARE ENiX-sidotiteln #Final Fantasy Versus XIII finns inte längre, enligt anonyma källor. Spelet har varit under utveckling i sex år, och ska ha ställts in internt hos Square Enix någon gång under de senaste veckorna. Enligt ryktet tänker Square Enix tiga ihjäl titeln OCH inte utannonsera dess död officiellt, eftersom de inte vill riskera att företagets aktievärde sjunker.

Tror eller hoppsas du att ryktet stämmer? Vem vet, ställer de in Versus XIII får de åtminstone mer tid över till ett eventuellt Final Fantasy XIII-3.

Square Enix själva har inte velat kommentera uppgifterna.

Varför göra en remake på en tidlös klassiker? Helt meningslöst, hellre ett nytt spel i modern tappning som överträffar FFVII 23/07 Omnijapanese: Det är knappast Enix som är problemet i den här soppan. De har fortsatt leverera Dragon Quest-titlar av högsta kvalité, medan Square totalt tappat greppet om vad som gjorde Final Fantasy-serien till en så legendarisk serie som den var en... 22/07 Seriöst, Square Enix... varför bojkottar inte alla det skitföretaget redan? Blir förbannad när jag hör hur folk blir hypade på deras skräp. Gör en FFVII remake, eller lägg ner hela skiten! 22/07 Vore kul om de vågade utveckla nytänkande innovativa spel istället för att släppa samma spel igen med mini9mala förändringar, sen göra en lätt expansion/remake/förbättring och släppa under nytt namn. Tyvärr, jag gillar J-RPG men Final Fantasy var länge... 22/07 Jag hoppas verkligen det bara är ett ondskefullt ryckte och att ff verus 13 snart kommer ut. Å är det bara att dom tänkt byta namn till 15 så gör det heller inget men. Bara jag får en kopia av det här spelet som verkar vara så otroligt grymt. 22/07 Som de flesta andra spel, story, atmosfär och gameplay? Vissa gillar Japanska RPG, vissa gillar Skyrim, Dragon Age etc. Andra ingetdera. Det handlar om tycke o smak helt enkelt, antingen gillar man JRPG eller inte. Själv har jag svårt o se vad som är... 22/07 99% säker på att det har bytt namn till FF 15 eller något och kommer till PS4 om detta rykte stämmer. SquareEnix skulle inte skrota ett så stort projekt sådär bara. 22/07 Alltså... uh, JAG har det alltså INTE... men jag menar, de som har - det är fan tragiskt. 21/07 OK :) 21/07 Ja - det är helt fantastiskt. 21/07
Skicka en rättelse