Kortfattat tycker de att det är upp till Polytron att bestämma huruvida spelets kvalitét är god nog.

Häromdagen rapporterade vi att Xbox Live Arcade-liret #Fez får tillbaka sin trasiga uppdatering, eftersom #Polytron uppgav att de känner att de inte kan betala de "tiotusentals dollar" det kostar att uppdatera uppdateringen. Nu har #Microsoft uttalat sig om deras syn på saken.

– Microsoft Studios väljer att stödja det här valet baserat på tron att Polytron/Trapdoor var i det bästa läget för att bedöma huruvida det är en acceptabel kvalitetsnivå för spelet. Även om vi inte röjer hur mycket det kostar med uppdateringar, så erbjöd vi oss att samarbeta med Trapdoor för att säkerställa att det inte var ett begränsande problem, säger Microsoft till GI.biz.

Problemet i sig är att för mindre än en procent av spelarna så har sparfilerna förstörts vilket innebär att de inte kan fortsätta där de var. Denna minoritet har i princip klarat av, eller har klarat av spelet och Polytron bad häromdagen om ursäkt till dem som drabbats.

Så pg a en av ägarna (han är inte ens drivande i företaget längre) så ska man acceptera att de tar ut skam belopp för hotfixes och försvårar för patching överlag. Om man spelat Dawn of War vet man hur jävla leds man var på att patcharna satt fast i veck... 23/07 Du har rätt och jag formulerade mig lite fel. Var mest pågrund av att dom jämförde Valve och MS. Skulle frågat vilka företag/chefer inom spelbranschen som skänker mest. 22/07 The world's top 25 philanthropists based on their effective impact (http://online.barrons.com/article/SB125935466529866955.html#articleTabs_article%3D0) Bill & Melinda Gates hittar du på sjunde plats. 22/07 Som han har tjänat? Det är väl ändå företaget som tjänar in pengarna medan han får lön och bonusarna som han ger bort till välgörenhet. Vilka chefer/företag förutom Bill Gates / MS skänker bort miljarder för att rädda folk? 22/07 Det är väl Bill Gates som skänker miljarder till välgörenhet ? Pengar han tjänat på MS och b.la live/certifiering... 22/07 Kill455: Vad är din poäng? Du är bara fånig om du tror på det där dravlet du skriver. Jaha så MS skänker pengar till välgörenhet vad roligt men det gör de flesta storföretag, man får nämligen skattelättnader för det i USA. Sen om ditt daddel om Live/cer... 22/07 Jävligt mycket fail där. Inte nog med att Microsoft donerar/har donerat miljarder till välgörenhet, vad har de bakom Steam gjort? Ser inget fel med att Microsoft tar lite extra pengar som får dom att fortsätta stödja de som inte har det så bra. Dessutom... 22/07 Om Microsoft skulle sluta ta cash för deras certifiering och vara gratis som steam... Ja då kanske små studios skulle må bättre. 22/07 är väl inga större problem tills man själv blir drabbad :) 22/07 Ett sånt oerhört litet problem är inte värt besväret. Synd för den lilla skara som drabbats, men det är väl inte hela världen att behöva börja om från början? https://www.youtube.com/embed/GGUjbh5Zm3U 21/07
Skicka en rättelse