Arrangörerna ber om ursäkt – Rockstar Games kommer inte presentera någonting under augustimässan.

I mitten av augusti pågår GamesCom 2012, och i början av juli ryktades det att #Grand Theft Auto V skulle komma att visas upp under mässan. Anledningen var att i en marknadsföringsrulle för mässan gick det att beskåda just GTA V, men arrangörerna har nu låtit meddela att det var ett misstag från deras sida och GTA V-materialet är numer borttaget från den officiella filmen.

– Rockstar Games har inte bokat in och har aldrig bokat in att visa upp något på Gamescom 2012. Vi ber om ursäkt om det här har förbryllat någon, säger Franko Fischer till CVG.

Du fick åtminstone smaka på två nya bilder häromveckan. Såja, såja, livet går vidare.

Varför inte kombinera det ena med det andra. Småknott kan med fördel sova på sina föräldrar när de ligger utsträckta i soffan och spelar spel. Varmt och gott och mysigt. Det blir värre när de börjar krypa runt och rycka i prylar. ;) 25/07 HUR FAN GÖR DOM EN SÅN TABBE? Känns som när reklamfirmor gör reklam som dom kommer åka dit för, men det gör inget för dom har redan hunnit ha ute den så länge som dom velat :P Så dom utvecklar ett spel till 360 och ps3 för att sedan porta det vidare til... 24/07 Det var väl ändå väntat? De har inte antytt att de ska visa det, bara lösa (ogrundade) rykten som sagt det. Förstår att de vill vänta till en större mässa som E3, och gärna på en next-gen konsol för att öka försäljningen ytterligare... 22/07 Hoppas iallafall på Release för alla plattformar till GTA V orkade knappt vänta på IV skulle komma till PC tog väl nästan ett år? eller två år? Men om det är sant att det släpps nu till hösten till konsolerna så hoppas jag på en tidig PC release 2013. 22/07 Gud så härligt, hoppas att dom kommit på att det vore dumt att släppa detta spel till Boxen och Lekstationen, när vi har PC och dom kommande next gen konsolerna. Är ju så sjukt dålig grafik på Krysslådan och Playstationet. 22/07 är inte "lilla du" något av ett översittar svar? ;) 22/07 Nej, det är en subdomän till wikia.com som ägs av Wikia, Inc. Hade jag varit kristen hade jag nu hänvisat dig till det åttonde budordet, "Du skall icke bära falskt vittnesbörd mot din nästa". Sidan du länkar till är låst för redigering och visar falsk... 22/07 .. och wikis uppdateras av användarna, dvs vem som helst kan lägga till/ändra/ta bort osv så även om Rockstar äger gta wikin så betyder det inte att något av informationen där stämmer. 99% av informationen där stämmer såklart, men spekulationer om relea... 22/07 Du läste tydligen inte mitt sista inlägg... gta5 wiki ägs av rockstar 22/07 Och vart i länkarna har Rockstar själva gått ut med ett release datum? Det är ju bara en massa rykten och spekulationer i länkarna :) 22/07
Skicka en rättelse