Patch släppt för dig som haft problem med mus, tangentbord eller handkontroll.

#Ubisoft har under helgen släppt en uppdatering till #Ghost Recon: Future Soldier. Patchen åtgärdar de bekymmer med icke fungerande kontroller som drabbat vissa användare och som vi tidigare rapporterat om. Den kortfattade ändringslistan följer:

Klicka för mer information

- Mouse + WASD keys not working for some configurations;
- Mouse + Xbox 360 Controller:
o No need to unplug the pad, everything will work simultaneously;
o When you connect/disconnect pad on-the-fly, the key icons will change during the next pop up (the game will display pad icons if the pad is connected).

Uppdateringen tog ett par veckor längre tid att få färdig än vad Ubisoft först sa, och Ubisoft passar samtidigt på att be om ursäkt till de pc-spelare som drabbats av problemen. Man arbetar för närvarande på version 1.4 av spelet, och den innehåller dels de uppdateringar som konsolversionerna redan fått (info här) och (här). Generellt talas det om förbättringar på områdena grafik, stabilitet, prestanda och nätspelande. Patchen släpps när den är "tillräckligt testad".

Future Soldier släpptes till PS3 och Xbox 360 i slutet av maj och efter en del förseningar landade pc-versionen den 28 juni. Snart strömmade rapporter om diverse problem med kontroller, bilduppdatering och annat i pc-upplagan in, och förhoppningsvis lyckas Ubisoft putsa bort problemen.

Patchar är välkomna. för övrigt så är det ett roligt spel :) 23/07 kanske för att kontroll problemet händer mindre antal spelare än vad multiplayer problemen.. Jag har inge problem med kontrollerna t,ex därimot så tar det år att lyckas hitta ett spel som man inte får connection lost till. om jag ens lyckas hitta ett... 23/07 Skulle skrivit när man köper grejerna :P Man köper inte bröd först sen korv, hellre tvärtom för man kan äta bara korven (klart att man kan äta bara brödet men vem fan gör det) 23/07 Ärligt så brukar jag ta brödet först och sedan lägga korven i brödet... :) men det är bara mitt sätt. 23/07 Naturligtvis men det verkar som foten i rö.. funkade och vi PC spelare fick lite upp rättelse. Ni som föjjt mina inlägg i frågan har ju sett att kravet på plattformens grund kontroller ska fungera från spel släpp har funnits från dag 1. Rom byggdes inte... 23/07 Riktigt nice! Skönt att se hur spelutvecklarna ger sig på att implantera stöd för nya saker i sina spel... ....för tangentbord/mus var väl en nyhet inom spelindustrin? ;) 23/07 Det är som att fixa bröd först och sen korven när man lagar korv med bröd, kontrollerna är väl viktigare än mutliplayern i det här fallet? Det ena fungerar liksom inte utan det andra ändå :) 23/07 Dock kan man tycka att det skall vara en självklarhet från början. 23/07 Ja i kommande Ubifail-spel så lär väl vi PC-spelare få betala extra för att kunna använda tangentbord och mus. 23/07 Jag ser fram emot när spelet får stöd för eyefinity/nvidia surround. Man kan hoppas på att det dyker in i 1.4. =') 23/07
Skicka en rättelse