Wizard-klassen kan enkelt ges gudomliga krafter.

#Diablo III:s wizard-klass har oanade krafter till sitt förfogande – den kan göras odödlig. I helgen rapporterades spelets forum att ett par enkla handgrepp är allt som krävs för att den gode häxmästaren ska försättas i "god mode", och alltså bli osårbar.

En trivial bugg kan tyckas, om det inte vore för att odödligheten kan användas för att roffa åt sig prylar som sedan kan säljas för riktiga pengar i spelets auktionshus. Vi misstänker att #Blizzard kommer städa bort buggen inom kort. Är man rädd om sitt Battle.net-konto kan det vara klokt att inte testa buggen.

Ofan, är något av de nya "skitspelen" gjorda av Bioware Edmonton? Iofs var ju mina favoritet back in the days, Black Isles. Tyvärr gick de flesta till Obsidian som sedermera gjorde en rad skitspel med NWN2 längst upp på tronen. Trots ett flertal tappra... 24/07 Finns ju en exploit för barbs också ju :) 24/07 Vad handlar det om för belopp? 24/07 dom stänger u ner servarna är om helt nu, kom upp ett meddelande när man spela så klart, och så har man börja med en wizard för nån dag sen, när man redan klarat med en barbar o så får man se det här hmmm 24/07 Random värt att veta Bioware Trivia. " As of October 2011, the BioWare group consists of six studios: BioWare Edmonton, BioWare Austin, BioWare Mythic, BioWare Montreal, BioWare Ireland,[2] and BioWare San Francisco (formerly EA2D) " Bioware består av... 23/07 kan du inte kontakta någon ombudsman eller nåt sånt sheisse? Förresten, du har mitt stöd, tyckte diablo 3 var en sån jävla besvikelse så jag kommer göra exakt så som jag gjorde mot bioware efter att dragon age floppade snopp i mina ögon. Sket i dem helt... 23/07 Satan va dåligt.. 23/07 Slutat spela. Bestämde mig för att sälja min gear, och isåfall köpa eller hitta den igen när jag börjar spela, eller OM jag börjar spela igen. Fast så tyckte Blizzard det var en schyst tanke att behålla pengarna för sig själva... https://eu.battle.net/d... 23/07 Diablo III sålde i rätt stor utsträckning (miljoner), och spelas fortfarande av en del människor (miljoner?) så att kalla det en flopp är vad jag skulle kalla en lögn skapad av bittra människor som ville ha Diablo II HD. 23/07 Nej, du har fel. Folk klagar för att spelet har för många brister. Det kan säkerligen räknas som en av de största flopparna också. 23/07
Skicka en rättelse