Utvecklarna vill ha din hjälp att ge servrarna vad de tål. Går allt bra väntar en öppen beta nästa månad.

I helgen tas ett steg mot att få actionrollspelet #Path of Exile i färdigt skick. Spelets servrar utsätts för stresstestning och för att riktigt ge dem vad de tål är det fritt fram för alla att delta.

Testningen börjar klockan 2 på lördag morgon svensk tid (klockan 17 amerikansk västkusttid) och avslutas klockan 8:59 svensk tid på måndag morgon.

Sluten betatestning pågår för fullt och eftersom helgens testsession innehåller samma material som betan (två akter, fyra svårighetsgrader, end game-kartor, två ligor, sex karaktärsklasser, med mera)
får du samma möjlighet att känna på spelet som de utvalda betatestarna.

Vill du vara med i helgens testning? Följ då nedanstående länk för grundläggande information och nedladdningslänk.

Path of Exile har varit under utveckling ända sedan 2006 och om allt går väl i helgen släpps förmodligen en öppen beta i augusti. Spelet blir gratis att införskaffa och spela, och det ska finansieras med försäljning av icke balansförändrande ting (animationer, husdjur med mera).

[video=12042]

Tack till Pedaa för detta #nyhetstips!
Det här är den bästa Diablo-klonen sen Titan Quest, har inte spelat det tillräckligt för att ha en åsikt om det är bättre än TQ eller inte. 10/03 Blizzard misslyckades med diablo3 pgr, dem hade inte rätt folk som utvecklade det. Blizzard north drog ju 2005, de går inte ta över projekt som skapas av proffs.. 27/01 Detta spelet verkar bli riktigt bra asså, vad jag sett av det så verkar detta vara det diablo 3 skulle ha varit :D! 23/07 Spelade detta spelet för ett tag sedan, var svin bra men hade inte lust att betala för beta just då och fick ingen beta key. Så ska bli gött att prova på det igen. :) 23/07 Du körde igenom två akter på låg level (låter inte som du var intresserad av högre svårighetsgreader) 23/07 vänta bara till Linage eternal kommer ut torchlight II väntar jag på men när linage eternal kommer ut kommer tochlight II se ut som ett skämt. precis som diablo III gör gentemot torchlight II. dock kommer torchlight II vara värt pengarna man la på spele... 23/07 Path of Exile är ganska tråkigt, körde det innan D3 var ute och var inte road alls. Klarade hela spelet genom att använda lightning arrow som archer. Det som var nice var skill trädet samt endgame dungeons som dom ska lägga till. 23/07 Redan spelat spelat och måste säga ni som blev besvikna på D3 borde ge det en titt :) 23/07 Hur kunde Diablo 3 missa så mycket? Path Of Exile tillsammans med Torschlight 2 ser och verkar vara mycket roligare än D3. 23/07 Jag håller med, Path Of Exile är vad Diablo 3 (intill) borde ha varit. Behållt det som gjorde D2 legendariskt, expandera och innovera(?) på det. 23/07
Skicka en rättelse