"Desmond behöver ta slut", säger Assassin's Creed III-bossen.

Är du fäst vid Assassin's Creed-seriens huvudperson Desmond Miles? I sådana fall är det dags att du börjar värdesätta de sista stunder ni får med varandra, för #AssCreed III-bossen Alex Hutchinson tycks vara beredd på att dumpa den berömde vardagshjälten.

– Saker som pågår för länge saknar resonans. Vi ber folk att minnas sju års historia. Vilket är som att säga att du gått i junior high school och att du nu slutat college. Och du behöver minnas vad du gjorde i junior high, säger Alex Hutchinson i ett förvirrat resonemang.

– Jag tycker att Desmond behöver ta slut.

Skulle du sakna Desmond Miles om #Ubisoft väljer att överge karaktären?

Bilden: "Det är inte du, det är jag."

Detta är Ubi, Inte Rockstar :O 26/07 OK Desmond dör och hans son tar över ! fixat och klart... :) 25/07 Åter igen så förstår jag helt hur du menar, och måste igen säga det att det är verkligen olika för alla, säger någon assassins creed till mig så tänker jag snarare "Ezios spel?" ^^ Håller också med i att Desmon målas upp som väldigt speciell, men så mån... 24/07 Jo visst kan det vara så, men det känns ändå lite fel då dom lagt ganska mycket fokus på Desmond och hela hans historia och att han skulle vara "speciell". Just han, och hans ätt. Men vi får väl se det, personligen tycker jag att om dom ville haft bort... 24/07 Ja, det är väl lite upp till var och en :) Om dom tex tar död på Desmond och fortsätter med någon annan så kan jag personligen inte påstå att det skulle kännas konstigare än om någon annan fortsatte med ringen ifall att Frodo hade dött (vilket hade känt... 24/07 Om dom tar bort delen med Desmond Miles, så är det som att ta bort Master Chief helt i Halo.. Det går inte har man startat någon stans så fortsätter det där.. Och har dom tänkt att bara göra Assassin's Creed För de "nya" enstaka karaktärerna per dels... 24/07 Absolut, men tycker du inte det är lite märkligt att göra 5 spel med Desmond med Animusen isf? Skulle varit smartare om han bara skulle varit lämplig för kanske Altair och någon annan för Ezio? De andra karaktärerna runt Animusen är ju "rörliga" (kommer... 24/07 Desmond avbryter mitt äventyr som Altaïr och Ezio. 24/07 Det är ju Desmond och hans förfäder det handlar om och deras kamp mot templar riddarna och artifakterna. Så serien imo är förankrad i Desmond och hans förfäder. Tar dom bort Desmond måste dom byta ut mot en annan person vilket bara kommet att bli mer... 24/07 Någonsin tänkt på att Desmond kanske inte är den röda tråden i spelen, utan att animusen är det? Det är den som kopplar ihop nutid och dåtid, för fler personer än Desmond, som nästa spel skulle dom lika gärna kunna visa vad Subject 16 fick se i animusen... 24/07
Skicka en rättelse