Sägs ha skapat ett särskilt DLC-team med enda uppgift att förbereda och pumpa ut DLC efter spelet lanserats.

Enligt uppgifter som läckt från amerikanska spelbutikskedjan Gamestop kommer #Assassin's Creed III få översvallande många DLC-paket. I ett meddelande från #Ubisoft till Gamestop säger de tidigare att de just nu sätter ihop ett kompletterande utvecklings-team som kommer fortsätta mata ut DLC efter äventyrets lansering i höst.

– Vi är för närvarande i en process där vi skapar ett kompletterande utvecklings-team som kommer påbörja arbetet med kapitelbaserat material efter lanseringen, för att fortsätta den Game of the Year-upplevelse som Assassin's Creed III tveklöst kommer att leverera, skriver Ubisoft till Gamestop.

Ubisoft antyder också att Assassin's Creed III levereras med ett säsongspass, för den som är intresserad.

Det borde vara det. Men är tyvärr ofta kompletteringar som skulle varit i spelen från början. Som det var i spel släpp för 6-7 år sedan... Och DLC som utökar spelen med vitala saker typ kartor samt extra spel förbättringar/utveckling kan vara ok. 06/08 Fattar inte folk som tex klagar på DLC till Battlefield 3. Fanns ju en hel del Multiplayer-banor från start (i mitt tycke för tjatiga). Och de som gillade spela MP får chansen att berika sig med ännu fler banor och lägen när de tröttnat. Vi som först... 05/08 Jo det har väl gått lite troll i dlc. Men förhoppningsvis så kommer det bra uppföljningar i dlc som är till spelet. 25/07 Börjar bli omåttligt less på nyttjandet av DLC nu. Det har liksom gått över någon fin gräns mellan att ersätta stora expansioner och ge en komplett story i själva grundspelet i dom allra flesta fallen. Jag vill inte köpa ett spel där jag kommer behöva... 25/07 Har sett fram emot detta spel och hoppas de får ordning på PC ver. Om det sedan blir dlc så beror det på vad det innehåller och om det kommer något till PC'n 24/07 Släng ut allt planerat innehåll i expansioner istället, så kanske folk hade tyckt det varit mer värt att lägga pengar på det. 24/07 Det står "konsol-spel". ;) O.T: Är en sucker för dlc, kommer garanterat köpa allt som släpps så länge det är sp material. Har svårt för att "hata" ett företag för att dom utvecklar dlc vid sidan av huvudprodukten. Det är betydligt värre när skiten redan... 24/07 Ett PC spel är alltid lite billigare. Nu menar jag spel till 360 / Ps3 som ett exempel! :) 24/07 Det räcker att man betalar för spelet en gång. 24/07 400-450kr betalar jag för nya konsol-spel, du handlar på fel ställen :( Sen DLC kommer garanterat vara en del multiplayer skit som inte är värt att skaffa, man köper godbitarna bara. 24/07
Skicka en rättelse