Sju spel på gång till konsolsläppet, varav fem är regelrätta portningar. Nej, den ekonomiska satsningen från Ubisoft är inte i största skalan, säger Yves Guillemot på ett investerarmöte.

Ser du fram emot #ZombiU och #Rayman Legends? De är huvudnumrena i #Ubisofts Wii U-satsning och är i nuläget två av sju titlar på väg från utgivaren. Resterande? Portningar!

– Eftersom vi alltid sagt att det är så mycket innovation så behöver vi inte fokusera på att ha stor produktion, utan istället vill vi koncentrera på innovation, vilket är vad vi försöker göra med Rayman och ZombiU. När det gäller de andra fem spelen så snackar vi om en liten budget, jag skulle säga att mindre än en miljon euro för att skapa några av dem. Så sammanslaget tycker jag inte att vi investerar oerhört mycket i Wii U, säger Ubi-chefen Yves Guillemot på ett investeringsmöte.

Med det sagt vet vi inte vad de planerar framledes, om än att framtida investeringar troligtvis faller i linje med hur just ZombiU och Rayman: Legends fungerar kommersiellt. Igår vidare-rapporterade vi att Ubisoft lackar ut på bristen av nya konsoler. Huruvida det kommer spenderas mer pengar på att inledningsvis utveckla till Xbox 720 och PS4 får framtiden utvisa.

Tror du att det är ett klokt val att ligga lågt med Wii U-investeringarna, eller behöver kanske fler satsa på större investeringar för att alla investeringar ska falla väl ut?

Ifrån podcasten med Brian Hall, Windows Live ansvarig ; http://www.theverge.com/2012/8/3/3217378/the-vergecast-041-08-02-2012 "new wave of products that we have coming out with Windows 8, with the new version of Office, with the new Windows Phone and... 08/08 Sökte igen om det var bekräftat med ny konsol i år men hittar bara rykten. Det närmaste var ett spelföretag som fått en dator från Microsoft med påstådd hårdvara till ny konsol att utveckla spel mot. Att hålla lanseringen av en ny konsol hemlig måste... 08/08 Det är nyligen "bekräftat" att Microsoft håller på med en ny Xbox i en intervju med The Verge tror jag det var. Jag tror det är ganska troligt att dom försöker släppa den nästa Jul, eller kort därefter typ. 07/08 Vem säger att ny Xbox eller Playstation-konsol är på gång. Alltså att det är benhårt säkert att de kommer inom ett år? WiiU drog ner på hårdvaran så de kanske vet något om att det inte kommer hända i en nära framtid? Vad jag tror, spekulerar om: Microso... 07/08 Vilket betyder att de har tvivel om maskinen isf, vilket i sig är tråkigt för det är det Nintendo verkligen INTE behöver just nu. 24/07 WiiU är marginellt starkare än PS3 och 360. Knappast vad de menade med nya konsoler 24/07 Kan också bero på att de avvaktar för att se hur marknadspotenialen för WiiU kommer att bli. Surt att utveckla dussintals exklusiva spel och det skulle visa sig att WiiU inte säljer så bra som förväntat. 24/07 https://www.youtube.com/embed/TW79Ff1sw_k Så detta är vad det betyder att vara "a strong part" för WiiU. portningar? Det är tråkigt för vad jag såg och tyckte av E3 så var Ubisoft samarbetet något av det största som Nintendo presenterade. Om de nu "back... 24/07 Kan ha fattat fel men menar dom inte en ny generation konsoller? (skulle inte räkna med WiiU där) Eftersom jag personligen inte är speciallt hypead inför WiiU så får dom gärna vänta och lägga krutet på "xbox720/ps4" Sen kommer jag säkert köpa en ändå... 24/07 Jag tror att från en rent kommersiel synvinkel är det rätt smart av dem att ta några spel som kostar mycket att göra som kan visa nya funktioner och möjligheter för konsolen och vad den kan göra. Sen att de använder sig av gamla koncept som är beprövade... 24/07
Skicka en rättelse