Blizzard avrättar wizard-buggen med en snabbpatch. Men – även barbarian-klassen kan göras extremt kraftfull.

Som väntat gick det snabbt för #Blizzard att stampa ihjäl den #Diablo III-bugg vi i går berättade om, som gjorde wizard-klassen odödlig. I morse svensk tid tryckte företaget ut en hotfix som ser till att trollkarlen uppför sig som dödligt folk när han/hon får stryk.

Men, säg den buggfixarglädje som varar för evigt. Ett liknande problem har upptäckts för barbarian-klassen, och även om det inte gör spelaren odödlig är det så kraftigt att den gode barbaren har stor chans att klara sig med livet i behåll genom riktigt håriga strider. "Fusket" ger nästan dubbel vapenskada och 8 procents health-regeneration varje gång spelaren får in en träff. Filmen nedan visar hur det ser ut.

Blizzard säger att man har ögonen på detta och liknande problem, och man tar emot buggrapporter till [mailto:hacks@blizzard.com] eller till detta formulär.

Har du stött på några allvarliga problem med Diablo III? Berätta då om dem i forumet.

Ja, det är en jävla skam att dom ens kallar det Diablo 3. Dom har förstört hela jävla spelserien. Det är som om dom skulle ta och göra StarCraft 3 fast det istället är som SimCity. Kolla bara på alla kommentarer så fort dom lägger upp en nyhet på Facebo... 31/07 Ähum... jag valde mellan trollkarl och häxmästare. Om jag tänkt på witch doctor borde jag ha valt det första. :) 25/07 Blizzard borde straffa sej själva för sitt fula trasiga fuskbygge istället för att straffa spelare som hittar och utnyttjar dessa buggar. 25/07 Ja, man blir riktigt påmind om diablo 2 och dussintals andra spel som haft liknande buggar då man kollar in detta :) 25/07 Någon har suttit på google translate... http://translate.google.se/#en|sv|wizard 24/07 Hmm du verkar veta vad alla tycker om det? så vitt jag vet så har jag inget emot D3 över huvudtaget, tycker det är trevligt så. 24/07 som tur är har vi ju faktiskt starcraft 2 :). 24/07 Vill inte gnälla om petiteser men det blir lite förvirande att läsa när det är skrivet så här. "Som väntat gick det snabbt för Blizzard att stampa ihjäl den Diablo III-bugg vi i går berättade om, som gjorde wizard-klassen odödlig. I morse svensk tid try... 24/07 D3 är fortfarande sjukt underhållande om man kör HC. SC tröttnade jag på efter ett par dagar, är övertygad om att det bl a beror på närvaron av auktionshuset samt att level cap endast är 60. 24/07 Mycket bra skrivet. Kan bara instämma. Det är ett sånt satans gnäll på denna sidan så det finns inte. Spelar ju ingen roll hur bra ett spel än är. Jag vet inte vad det är dom kräver. MVH Andreas 24/07
Skicka en rättelse