Mellan torsdag 17:00 till fredag 09:00 kan du glömma online på din PS3.

#Sony meddelar att Playstation Network tas offline för underhåll från och med torsdag 17:00 till fredag 09:00. Det är, som vanligt när det gäller PSN-uppdateringar, ingen som vet vad som försiggår bakom kulisserna. FZ har tidigare spekulerat i att Sony klyver atomkärnor, transmogrifierar dinosaurier och bygger alternativa universum under tiden som PSN är nere – men ingen vet säkert.

Nedtiden innebär att du inte har tillgång till Playstation Store, PSN-kontohantering och kontoregistrering. Om du redan är inloggad när offline-perioden börjar så kan du däremot fortsätta spela, så länge du inte loggar ut. Alla eventuella troféer kommer att synkas till ditt konto när allt fungerar som det ska igen.

Om man är riktigt desperat och bara måste spela online medan PSN är nere för undehåll några timmar så är det bara att se till att man är inloggad före underhållet startar så fungerar det. 25/07 Jahapp, tur att jag inte har någon internetanslutning än då. Frustrerande när det hänger två fibersladdar utanför dörren. Tror ingen dör av att vara offline lite :-) 25/07 Poängen var ju dock att du kan inte spela ett enda spel online när PSN är nere, spelar ingen roll vem utgivaren är medans på PCn så kan du byta över till något annat spel som inte är nere för underhåll just då om du vill spela online. 25/07 När jag menar dom flesta så menar jag dom flesta som släpps idag. Alla SC2, D3, BF3, Cod osv osv. Men spelar mest på min PC och vet att många spel går att lira utan men tänkte mera på dom som släpps idag. :) 25/07 Trolololol, error 37.... Trolololol, error 37.... Jajaja, Steam/Ubisoft/Origins ligger nere, får inte spela alls...trololololololol lol :P Helt ärligt, om man nu jämför med xbox live istället så har den tjänsten ett grymt track record, är i princip allt... 25/07 Ja, men det är en helt annan sak. Det är ju skillnade på att det finns många och att de skulle vara de flesta :) 25/07 Fast tyvärr så är det onödigt många spel på PC som kräver internetuppkoppling, även för singleplayer, vilket är helt galet. Men att det skulle röra sig om dom flesta är att ta i. Majoriteten av mina spel på PC går alldeles utmärkt att lira offline. 25/07 Uhh,...nä, faktiskt inte. 24/07 Fast på Xboxarna och Ps3:orna kan vi iaf spela utan internet uppkoppling. Dom flesta spel idag på PC kräver det. :) 24/07 Min PS3 står ändå bara och dammar, så detta gör ingenting. 24/07
Skicka en rättelse