De ledande japanska spelskaparna intervjuas om vilka titlar och projekt de satsar på inför framtiden.

Japanska spelmagasinet Famitsu publicerade en 10-sidig artikel i senaste numret av blaskan, där en rad av de mest tongivande japanska spelskaparna intervjuas om vad de har på gång inför framtiden. Bland annat hintas det om en uppföljare till #Dragon's Dogma, och #Team Ninja är som vanligt mest fokuserade på kvinnor.

  • #Capcoms Hideaki Itsuno berättar att han gärna vill göra en uppföljare till #Dragon's Dogma. Världen i första spelet är bara två tredjedelar av den spelvärld han först tänkte sig.

  • Team Ninjas Yosuke Hayashi säger att teamet jobbar stenhårt med #Dead or Alive 5, och att fokus just nu ligger på att kunna förmedla känslan av mjukhet från flickornas hud.

  • #Segas Toshihiro Nagoshi säger att #Yakuza-studion vill göra ett online-spel, men inte nödvändigtvis Yakuza Online.

  • #Square Enix Naoki Yoshida vill få in #Final Fantasy VII-nöjesparken Golden Saucer i #Final Fantasy XIV, av någon anledning.

  • #Sony Computer Entertainments Keiichiro Toyama vill göra en uppföljare till Gravity Rush/Daze. Han vill också göra ett hack & slash-spel.

Ja, det var ett snabbt utdrag av vad delar av den japanska spelindustrin har att bjuda på i framtiden! Framtiden ser onekligen ljus ut för hjältarna i öst.

Är det något som lockar?

Skicka en rättelse