Om inte nästa installation i sagan om Ys får ditt hjärta att klappa snabbare så kan det vara dags för ett läkarbesök!

Japanska #Falcom har släppt en ny trailer från actionrollspelet #Ys: Foliage Ocean in Celceta, som är på väg till Playstation Vita. Titeln är en nyversion av Ys IV och lanseras den 27 september i Japan, men det är ännu oklart när (eller om) spelet hittar hit.

Trots att Ys-serien bara har en liten men trogen följarskara utanför Japan så har många tidigare titlar översatts och släppts även i väst. Med tanke på att det inte precis svämmar över av bra actionrollspel till Vita så har FZ därför gott hopp om att vi kan få se denna lovande monsterköttare även i Europa.

Jo jag vet vad du menar - men efter att ha spelat åtminstone ett 30tal japanska spel har jag kommit till slutsatsen att de inte har bra musik. Och japp, det innefattar även Final Fantasy :) 27/07 Ankh: Att säga att man ogillar musiken i japanska spel är lika märkligt som att säga att man ogillar musiken i amerikanska/europeiska spel. Det låter på dig som att du är mer välbekant med västerländska spel, och jag tror i sådana fall att du skulle hål... 25/07 Själv tycker jag att de kunde kört fullt ut på den animerade stilen o inte bara i cutscenes.....tyckte det kändes lite meh i jämförelse. Sedan är det en rätt stor skara som gillar det där överdrivna från manga och anime.......jag är en av dem. Jag har... 25/07 Apples and Oranges. 25/07 Jag minns att jag hyrde ett Ys-spel någon gång men det enda minnesfragment jag får är..... en klippa? :D 25/07 Det enda i Ys-serien som jag lirat är "Vanished Omens" (?) på gamla SEGA Master System. För sin tid riktigt bra faktiskt, kul att se en så gammal serie fortfarande vid liv! 25/07 Jo, för musiken i spel som Ico, Zelda, Persona, Sonic, MGS och Catherine (för att nämna ett axplock japanska spel med japansk musik) låter ju verkligen likadan och frambringar kväljningar. / LordDiamos 25/07 Köpte Ys: Oath of Felghana på Steamrean och blev positivt överraskad! Är i vanliga fall inget fan av JRPGs, men det här är riktigt kul. Rekommenderas varmt till de som är ute efter lite svårare spel! :) 25/07 Manga. Nej tack. Snyggt tills du ser ansiktena och de överdimensionerade svärden (vet inte om det sista också gäller Ys) 24/07 Just det som gör det så roligt - att vi alla har olika smak :) Själv anser jag att få soundtracks kan uppnå samma kvalite som Mechwarrior. 24/07
Skicka en rättelse