Ännu ett område har smittats, samla ihop tre skjutglada vänner för ett nytt städjobb.

Snabbt jobbar de inte, #Valve-folket, men när det väl händer något är det ofta av trevlig karaktär. Som nu, när man gjort dlc-paketet Cold Stream till #Left 4 Dead 2 gratis tillgängligt – ett och ett halvt år efter att paketet tillkännagavs.

Cold Stream bjuder på en fan-skapad kampanj och omgjorda varianter av spelets originalkampanjer. Paketet är släppt till Windows- och Mac-versionerna av Left 4 Dead 2 och en Xbox 360-version dyker upp när #Valve och #Microsoft kommit fram till ett releasedatum. Den versionen blir dock inte gratis – du får hosta upp 560 Microsoft-poäng, uppskattningsvis i trakterna av 70 kronor.

Valve är det klart mest "spelar-vänliga" företaget. De släpper Steam + spel till Linux. Behövs inte fler argument. 26/07 Valve är lätt en av mina favorit studios :) 25/07 L4D2 kostar just nu 25% på steam! Guldläge nu MAO! Köpte det själv efter att jag såg denna nyhet, spelade ettan inte haft tid för 2an men nu jäklar hehe 25/07 På vilket sätt är dom lata? Dom har gett ut minst ett spel varje år sen dom släppte HL2, i stort sätt ett nytt spel varje år sen HL1, varav vissa titlar är eller har varit gratis, bland annat Portal och TF2. Bara för att HL3 inte kommer så betyder det... 25/07 Om jag inte minns fel så spelade jag en kampanj som hette Cold Stream för nästan ett år sen. Men som sann zombieälskare är det nog dags att installera l4d igen och dra igenom allt :P 25/07 Du menar förutom Team Fortress 2 då, antar jag, som dom fortfarande släpper hur mycket grejer som helst till, ett program som gör det möjligt att spela in filmer i spelmotorn och deras workshop, där man kan tillverka egen utrustning som eventuellt komme... 25/07 Förstår inte varför Portal 2 inte skulle räknas, men men. Det har med att göra att de gör så mycket annat för spelindustrin än att pmpa ut spel. Orange box var ett fantastiskt paket när det väl begav sig, Steam är ett enormt skönt verktyg för större del... 25/07 Så sant så. Dom har lagts in officiellt i spelet! :) 25/07 Förstår verkligen inte värför alla älskar Valve så mycket. Det är en studio som gör det absoluta minimum för att tjäna pengar. Visst, Half Life var underbart och 2:an var bra också, men sedan dess har dom ju faktiskt inte gjort någonting worthwhile. Por... 25/07 En bit sega möjligtvis, men de behöver inte vara snabba. De behöver inte göra spel längre alls då steam ger dem tillräckligt med pengar. Däremot så är fortfarande CD Projekt världens trevligaste studio thus far 25/07
Skicka en rättelse