Vad kan detta vara, en person som fjällar till tonerna av Linkin Park? Se teaser-trailern som troligtvis endast pekar mot ljudspår från en viss grupp, i ett visst spel.

I oktober släpps årets #EA-pangare, nämligen #Medal of Honor: Warfighter. Linkin Park bidrog till föregångaren med en låt och när ett samarbete EA och LP emellan teasas filmen nedan gissar vi på något liknande.

Vad tror du det kan vara? För att få inspiration kan du nedan kolla in samarbetet som ägde rum i samband med föregångaren 2010.

[video=5420]

Vilken sorts musik tycker du passar bäst till moderna shooters?

Hybrid Theory var också rätt skiva vid rätt tillfälle. Det var precis när nu-metalvågen var på väg att krascha och de fick liksom den publiken gratis samtidigt som de ändå hade en större känsla för melodiserande och låtskrivande än sina genrekamrater.... 26/07 Det finns nog ingen som opponerar sig mot deras musikaliska begåvning, men experimenterande i all ära, finns det nog ett par grundbultar som måste finnas där om man vill nå ut till stor publik; nu har de ju redan stor publik, så svårigheten ligger nog... 26/07 Det konstnärliga värdet är ju såklart gravt subjektivt, om än inte helt och hållet. Personligen tycker jag att Living Things var en return to form om man jämför med de två senaste skivorna som varit mer experimentella men också betydligt mer ojämna. Nya... 26/07 Måste vara det förnuftigaste jag hört idag :) 26/07 Majoriteten av dom som sänds ut för att dö i krig är ju unga män så då kanske det passar med ett pojkband som Linkin park till ett spel som förvandlar detta till underhållning? 25/07 Nej, Linkin park har aldrig sysslat med progg. Jo, det är pop musik med influenser från metal och rap, " As a genre, pop music is very eclectic, often borrowing elements from other styles including urban, dance, rock, Latin and country; nonetheless, the... 25/07 Vart har du fått reda på denna statistik? 25/07 Vad du tror eller inte tror, är inget som jag engagerar mig i. Skivan är en rejäl flopp i ordets metafysiska betydelse, och detta har inget med försäljningen att göra. Jag diskuterar det konstnärliga värdet i deras musik, och uppenbarligen är det många... 25/07 Läs igen, skriv inte en massa BS i onödan tack. Jag jämförde inte. Skrev bara att Linkin Park inspirerat sig på Pink Floyd. 25/07 Flop? Skulle inte tro det. Om du nu visste vad det innebär så hade du inte ens tagit upp genren "pop". Linkin Park har aldrig sysslat med pop genren. Så ett nej återigen till dig. Linkin Park har sysslat med progg/experimental enda sedan Minutes To Midn... 25/07
Skicka en rättelse