I den senaste trailern från Crysis 3 kan du välja hur klippet ska framskrida.

#Crytek har lagt upp en trailer på Youtube där du som tittare kan välja vad som ska hända. Vid speciella tidpunkter kommer det upp val som "smyga" eller "strid". Den interaktiva trailern är inbäddad nedan.

#Crysis 3 är planerat att släppas i början av 2013 till pc, Playstation 3 och Xbox 360. När vår Michael Gill kikade på spelet för ett par veckor sedan anade han att fansen kommer att bli besvikna. Vad tror du om Cryteks nästa sci-fi-gigant?

Nämn något som man inte spelar för grafiken, räkna bort då i såna fall cod, tibia, minecraft och såna där. För folk vägrar nu för tiden spela vissa spel för att grafiken tydligen är "skit". Själv tycker jag inte grafiken är det viktigaste, utan hur det... 27/07 Gillade 1an starkt, 2an tröttnade jag på och spelade aldrig igenom. 3an ser ut och liknar 2an såvitt jag kan bedömma så det blir nog inget denna gången. Visst fan är det grafiskt snyggt, men ack så grötigt. Spelets "stealth"-läge är ju bara löjligt. Int... 27/07 Yes.. gillade mest att kriga mot militären i 2:an så detta verkar passa mig. 27/07 på trailern ser det ut som en expansion till den sämsta tvåan. 27/07 Men hur snyggt är cod då? Crysis spelar man väl bara för grafikens skull ändå... 27/07 Såg ut att vara spelat med mus (och tangentbord) i alla fall, bra flyt och inte det där sikta, upp... ner... upp lite till... skjut. Givet köp, gillar Crysis serien (och det blev ännu bättre när man kunde göra stealth kills som i tvåan, smyga runt och... 27/07 Korridor i högsta hugg. Bara jag som tycker Crysis är snyggare än både 2an och 3an? Högre texturer och ljus i all ära men första Crysis är nog det spel som har haft bäst design. Här i 3an ser allt grötigt ut. Jag antar att experimentella spel som första... 27/07 Du kan göra en korridor hur vacker som helst, men det kommer fortfarande vara en korridor. 26/07 Synd på ett så bra spel, det verkar så bra men jag finner det så tråkigt att jag inte ens orkade kolla klart. Ser ut som 2:an som jag inte hade intresse att spela klart... 26/07 rolig sak det kallas att fienderna har bra krigs kläder för miljön ;) 26/07
Skicka en rättelse