Microsofts webbläsare invaderar Xbox Live i och med en publik beta som drar igång idag.

Xbox 360 kommer att få en ny "dashboard" och en webbläsare. Som vi tidigare har skrivit om är den nya webbläsaren föga förvånande #Microsofts Internet Explorer.

En publik beta har påbörjats idag, men har i skrivande stund precis stängt på grund av stort intresse. Betatestare är tvungna att skriva på ett sekretessavtal och är uppmanade att fylla i en cirka fem minuter lång enkät efter att ha provat de nya funktionerna, skriver Xbox Live-ansvarige Larry "Major Nelson" Hryb på sin blogg.

En ny publik beta kommer att öppnas senare i år.

Då får du vänta.. 29/07 Det är som att kissa på en bajskorv! :D 28/07 Ok. Det är bara att gå över! Men vänta nu? PSN.. hackat och nedstängt i över en månad. Väljer att släppa en betalversion precis som Xbox Live gör dom också. Vill man utnyttja allt på xboxen så betalar man 250-300 kronor. 28/07 säga vad man vill om microsoft,,men deras xbox live fungerar. min åsikt är iaf att xbox live är överlägset playstation network. det är ju tex bara att jämföra hur mycket playstation network legat nere vs xbox live... det som är till sonys fördel här är... 27/07 Ser ut som Microsoft försöker smälta ihop världarna. Snart blir det väl som du sa, fast datoerna blir sämre och inte uppdateras lika ofta. Microsoft kommer nog inte ha en ljus framtid om dom fortsätter. 27/07 Varför tumma ner detta, killen har ju rätt. Just nu är UI:n på Xboxen alldeles för klottrig och oorganiserad. Jag gillar Metro-gränssnittet, men även det kan göras på ett dåligt sätt och det har det gjorts på Xboxen. 27/07 Vad fan har det med nyheten att göra? Jävla troll! 27/07 Många hävdar att 360 har bättre kontroller, det är lättare att göra spel till 360, bättre exklusiva titlar samt att titlarna kommer nån vecka tidigare till 360. Det enda jag håller med om är att 360 har bättre kontroll. 27/07 Har inget emot att kunna surfa på boxen. Men kommer dom dragandes med krav på LIVE Gold så skiter jag i det. Drygt att man fortfarande måste betala för att kunna köra multiplay. Jag struntar blankt i allt övrigt krafs dom har bakat in i Gold. 27/07 Det är ganska lustigt att det är så många som hellre betalar för att lira på Xbox, än att spela gratis på ps3. Varför lyckas inte ps3 ta över helt ? 27/07
Skicka en rättelse