Krypskytteupplevelsen släpps först i början av nästa år, när den andra förseningen den här månaden är röjd.

Senast vi rapporterade om #Sniper: Ghost Warrior 2 var i april, när ett släpp i augusti tillkännagavs. Lite tidigare i juli försenades det till oktober, men en andra försening har nu röjts av Videogamer. Det blir först i mitten av januari nästa år som du kommer ta dig an liret. Anledningen är som sig bör att de vill få till en färdig upplevelse för fansen där ute.

Nedan finner du den senaste filmen från liret vi har i vårt arkiv. Den dök upp i slutet av maj. Sarajevo är det som gäller.

[video=11611]

Spelet nyttjar CryEngine 3 och släpps till pc, Xbox 360 och Playstation 3.

Tack till AndyZedd för detta #nyhetstips!
Har för mig att Sniper Ghost 1'an var före med det fast inte så grovt som SE V2 visade. Men tycker det räcker med headshott visning. Annars blir det lite tjatigt o man kommer ur rytmen om man ska se en annimering vid varje skott. :) 28/07 Hade varit kul med bullet entrys som i Sniper Elite V2 28/07 Gillade 1an.Ser inget fel i en framflyttning om det är för att få det så pass bra som möjligt, 27/07 Saknar också mer äkta sniper spel och de som finns i dag går ju på räls.. Men ett skott ne det stämmer inte på lite längre håll för en äkta sniper behöver ofta ett skott för att få rätt avstånd med siktet/vinden mm. själv fick jag spela om 1'an för jag... 27/07 Lycka till :). Jag förstår dig, men inte en chans att det kommer hända. Ok det kanske finns en liten chans men den är inte så stor. Själv tycker jag det skulle vara roligare om de gjorde sniper spelen lite mer autentiska, iaf. på hur en sniper porträtte... 27/07 Precis - vi har har båda bara hört rykten! :D 27/07 Mycket tid vet jag väl inte, men mycket mer tid än idag lades det utan ner i storyn. Jämför t.ex. Fäbojäntan eller Långt ner i halsen (inte för att jag har sett dom) med lite nyare filmer så är det oerhört stor skillnad, i alla fall vad jag har hört :P 27/07 I början la de faktiskt ner rätt mycket tid på manus/story till porrfilmer...sen verkar det (inte för jag vet det..host host..) ha övergått till mer pang på röbetan! 27/07 den som väntar på något gott... ....väntar fan alltid för länge :( 27/07 Sluta citera spammaren, är ni snälla, jag håller på och städar. 27/07
Skicka en rättelse