Trots Battlefield 4-utannonseringen lovar Electronic Arts att de fortfarande har mycket fokus kvar på trean.

#Electronic Arts lovar att trots #Battlefield 4-utannonseringen har de fortfarande mycket fokus kvar på 2011 års #Battlefield 3. Nästa höst väntas en betaversion av BF 4.

– Vi tänker tillhandahålla en fantastisk Battlefield 3-upplevelse långt in i framtiden, även efter släppen av Aftermath, End Game och Battlefield 4, säger community manager Ian Tornay.

– Dice fortsätter sitt arbete på Battlefield 3 tillsammans med Battlefield 4. Vi förväntar oss att det stora intresset för Battlefield 4 kommer leda till mycket spekulationer och rykten – gå inte på dem!

Spelar du fortfarande BF 3?

Sålänge de fortsätter att patcha BF3 så får de gärna släppa BF4 för mig. Några av funktionerna som jag tame fan kräver innan BF4 kommer är spectator mode, Battlerecorder och helst men inte ett krav; mod-support. 30/07 Snackar du om? BC2 var det ju fan bra med drag i ända fram till BF3! Antar att du är väldigt ung/ny i gamerbranschen, förr fick man väldigt mycket gratismaterial vad jag minns och med tanke på hur stor marknaden är idag borde det inte vara några som hel... 30/07 Nej spel behöver utvecklas såklart! Men Battlefield-serien har vuxit sig stark tack varje 1942 och BF2 som bevisar att utvecklingen kan bli bättre och fortsätta i många år framöver. Jag hade skapat ett bra spel som folk hade velat spela, spela och spela... 30/07 Hoppas för allas bästa att EA inte skissar nått! De ligger helt i DICE händer IMO! Så länge dom uppdatera spelmotorn då gör de inget om dom gör BF4! Vem vill sitta med BF3 i 10 års tid! Rätt onödigt! Funkade förr i tiden men inte längre! 30/07 Så du tycker det är dåligt att spel utvecklas och blir bättre? Du sitter hellre på samma skit i 10 år? Klart som fan att företag sitter och har idéer om vad dom kan göra med sina nya spel.. Du hade säkert bara skapat ett spel sen skulle spelet dött ut... 30/07 Det roliga är också att EA säkert sitter och skissar på DLC paketen som ska släppas till BF4 redan nu.. helt sjukt! Patcha upp BF3 och låt det rinna i minst 10 år till!! 29/07 Ja, det är helt ok. Eftersom de fortfarande jobbar på BF3. Jag ser inte så många buggar (inga alls hittills) när jag spelar. 29/07 Jag har fortfarande kul i det. Jag ser mest servers som har en roterande spellista. 29/07 Spelade BF3 några timmar härom dagen, Såg inga buggar då i alla fall 29/07 Sen ska vi inte prata om alla de saker de annonserat innan spelet släpptes som inte fanns med i den färdiga produkten. Och fortfarande inte finns med. Men jag orkar inte ens prata om det. EA=Evil. Räcker så. 29/07
Skicka en rättelse