Bethesda vägrar kommentera DLC-paketets öde, trots att 30-dagarsexklusiviteten till Xbox 360 är över.

Trots att 30-dagarsexklusiviteten för #Skyrims DLC-paket Dawnguard är över så vägrar #Bethesda kommentera ett eventuellt Windows- och Playstation 3-släpp. Betyder detta att alla Skyrim-fans som inte äger Xbox 360 har skitit i det blå skåpet?

– Vi har inte utannonserat Dawnguard till någon annan plattform, och inte heller gett någon tidslinje för några sådana nyheter. Om vi har nyheter så lovar jag att vi kommer berätta de för dig, säger marknadsföringsanställde Pete Hines.

Han fortsatte:

– Jag klargjorde helt enkelt att ingen bör förvänta sig eller kräva något idag. Jag sa inte att en nyhet aldrig kommer.

Tror du Dawnguard släpps till Windows och Playstation 3, och spelar det någon roll?

Det är vi konsumenter som bestämmer, punkt slut! Om företag bara vill släppa till konsol så är de enbart trångsynta. Vill man få ut det mesta så släpper man till allt, Xbox, PS3, PC, Mac. Dessutom lägger man in funktioner som tilltalar alla spelare. Typ... 29/07 Du kan ju inte basera det på lösa siffror från 1 sida, nexusmods är långt ifrån enda sidan du kan ta ner moddar ifrån. Så resonemanget håller ändå inte. Behöver ju inte komma någonstans, bara påpekar att det är dumt att göra påståenden och utrycka dem... 29/07 Men snälla du, hur då? du kan fixa så datan går till TVn,. du kan koppla in en dosa om du så vill och du kan sitta exakt lika som du skulle göra med en konsol, så säg mig är det hur du startar spelet som är skillnad på den där känslan du pratar om? 29/07 Mitt påstående i detta fallet bygger på antalet unika nedladdningar av dom 25 mest populära modsen till skyrim (var ju trots allt skyrim det diskuterades i första hand) från skyrim.nexusmods.com. Baserat på dom siffrorna så det är ju långt ifrån majorit... 29/07 Lika lätt att spela nerladdade spel på konsoll,iaf x360.. Och pc gibb känns då 1000 gånger mer seriösare. När ja lira konsoll innan jag köpte en blaffig gaming pc kunde jag inte lira seriöst online För fem öre.. Och skyrim körde ja 1000 achie points i... 28/07 Menar du att pirata så kan man ju inte ta dig seriöst, menar du digital kopia som du laddar ner så tja, om man har en plastbit i burken eller inte när man spelar kan väl kvitta! Det är ju spelet som räknas, tycker jag i alla fall. 28/07 jo det är sant,jag ha en fet stationär dator (i7 3.5gz 16gig, GTx 570,sdd disk m.m) genom jobbet, + Htpc till tvn grejen är att det känns mer seriöst o lira på konsol, jag köper allt original, på pc är det bara att tanka hem och "lola" genom skiten, köp... 28/07 Så med andra ord, eftersom du gjorde påståendet att "Moddare är och har alltid varit en minoritet" (du uttrycker det som ett faktum) och inte har visat någon som helst statistik på hur stor (eller liten) andel som faktiskt moddar. Faller även ditt argum... 28/07 Att "göra så mycket mer" - är väl inte ett argument många använder i syftet att , "men jag kan ju betala räkningarna också, så det är ju bättre". Snarare att man har valmöjligheten att körra mus/kb eller handkontroll eller på sin monitor alternativt på... 28/07 Japp, håller med även om jag själv förmodligen åtminstonde gränsar till PC fanboy. Spelade mycket på konsol förr, men kör helt enkelt PC nu, jag gillar många av de mer PC exclusiva titlarna, RTS och MMO´s och sådant. Det är lite som bil vs motorcykel.... 28/07
Skicka en rättelse