Square Enix byter namn och hotar med att släppa version 2.0 "snart".

Onlinerollspelet #Final Fantasy XIV lyckades inte fängsla varken kritiker eller spelare när det släpptes i början av 2011, och allt sedan dess har #Square Enix bytt utvecklar-team och jobbat frenetiskt för att få fason på titeln.

Nu är snart version 2.0 här, och den inbegriper så många ändringar att spelet hädanefter får namnet Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Det är uppenbart att utvecklarna vill att vi ska se uppgraderingen som en ny del i Final Fantasy-sagan, men risken är stor att många snarare ser det som ett hot istället.

Exakt när 2.0 går live är i dagsläget oklart – den senaste trailern säger bara att det sker "snart". Fienden slår till när du minst anar det, som bekant.

Gjorde de en remake av sjuan så skulle jag köpa den... till PC... Det var ett underbart spel! 29/07 Nej då, spelmekaniken är annorlunda och roligare imo och grafiken är mysig. Betan maxade bara medium texturer, så vid release kommer spelet se riktigt fint ut kan jag tänka mig 29/07 Jag ser inte var den valutan skulle komma från, i det spelet... spelmekaniken och grafiken ser ut att komma från 2002. 29/07 Eller så börjar man spela Guild Wars 2 och får valuta för pengarna redan från dag ett 28/07 Tyckte spelet var ok men inget mer, men att servrarna endast finns i Japan gjorde det hela till en enda stor lagg fest! Och nej, dom kommer inte att ha några servrar i Europa. Så för mig får dom patcha hur mycket dom vill, för utan EU servrar kommer ing... 28/07 Kort sagt så är det en "patch" som inte kommer kosta något extra och som mer eller mindre kommer/borde förändra spelet ganska enormt enligt utvecklarna. Om jag inte minns fel så kommer spelet att släppas som beta för PS3 med 2.0 och PC kommer antingen... 28/07 Dum fråga kanske, men är det en expansion eller en stor patch? Alltså, kommer 2.0 kosta pengar eller inte? 28/07 Jo hoppas det blir bättre den här gången, dom borde börja visa gameplay videos snart så att vi får se att dom verkligen lyckats vad dom ville göra med 2.0. Jo kan förstå vad du menar, tyckte att det var en cool trailer dock (synd med brist på ingame stu... 27/07 Nej fy fan vilken kass "reklamvideo" man hinner fan inte se vad saker och ting är eller vad som det är som händer... Han som gjort denna videosnutt kanske skulle sluta med amfetaminet.... 27/07 Ja, jag kommer ju testa det, men jag har inga höga förhoppningar.. inte efter besvikelsen som var FFXIV.. 27/07
Skicka en rättelse