Den massiva online-världen där alla sagor och myter kommer till liv kan spelas gratis nästa helg. Funcom firar att spelet har varit ute i en månad.

Sugen på att testa #The Secret World som har fått ett bra mottagande, inte minst här? Då har du chansen nästa helg. Från och med fredag eftermiddag den 3 augusti till och med måndag morgon den 6 augusti kan vem som helst besöka #Funcoms massiva online-värld.

Förutom gratishelgen firas spelets första månad med fyrverkeri (15 per spelare), speciella uppdrag och en highscore-lista med de skickligaste spelarna. Ska du vara med?

[video=11912]

av dömma av antalet spelare då jag skrev mitt inlägg för 2 veckor sedan så ökade det.,servrarna stod fulla, dom lade till nya tex .. så jo när jag skrev mitt inlägg så var jag helt korrekt i vad jag skrev, det fanns ingen som helst anlednig att relatera... 14/08 Ditt påstående om att TSW skulle "växa" är nog tyvärr helt felaktigt, det visar sig snarare vara tvärtom: Dystra Secret World-siffror sänker Funcom-aktien (http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20120810/dystra-secret-world-siffror-sanker-funcom-aktien) Kans... 11/08 Jo jag håller med där,, det funkar inte för mig heller. Tyckte dock storymässigt att det var helt ok men stridsmomentet var inte mkt att hänga i granen. 04/08 Det var inte igång förens 18 tiden tror jag.... Det är rätt snyggt och så men rätt tråkigt spela. Skulle hellre vilja skjuta fritt... 04/08 Kunde inte heller det innan men nu är det igång. :) 03/08 Kan inte heller komma in. Fan lite sugen ändå 03/08 Den vill inte låta mig logga in.,... Kan logga in på sidan men inte i spelet. 03/08 Ojdå, så pass. Nåväl, det ska bli högst intressant detta, har inte provat ett mmo sen wowtiden( slutade två år efter release) så jag är rätt taggad på detta nu. :) 03/08 Har redan spelet och det rekomenderas starkt att testa om man är osäker men spelet har en så otrolig känsla och det är ett otroligt mörkt spel, vissa missions har faktiskt gjort så jag tittat bakom mig ett antal gånger natten jag gjorde dom :P 03/08 Jag tänkte faktiskt ta och prova detta idag. Är det nån som är sugen att haka på?:) 03/08
Skicka en rättelse