Uppföljaren till spelet med exakt samma namn har fått en fyra minuter lång trailer. Kolla in den hos oss.

Nästa #Need for Speed-spel blir #Need for Speed: Most Wanted som är en uppföljare till #Need for Speed: Most Wanted från 2005. Att namnge uppföljaren med precis samma namn är enbart för att krångla till det för oss speljournalister. Antagligen.

Need for Speed: Most Wanted (det andra alltså) utvecklas av #Criterion Games som är studion bakom #Burnout-spelen. En fyra minuter lång trailer har nu lagts upp på nätet och vissa likheter med Burnout kan anas. Avgör själv i den inbäddade trailern nedan.

[video=12051]

Fel förstått och annat om det mesta.. Men namnröran.. det är vettigt med samma namn om man gör en remake som den filmen ÄR. Dock oftare(?) har de ändå inte helt identiskt namn eller helt annat. 30/07 Hyfsad grafik: Check Avsaknad av realistisk väghållning: Check Polisbilar inkl suvs som accelererar 0-200 på 2 sec: Check Catch up system: Check Konsollportning till PC: Check Hype: Check Övertygad över att det kommer suga getpung: Check Konstaterande... 30/07 Burnout med riktiga bilar kanske vore nåt, köra vertical takedowns på folk i Veyrons osv :) 29/07 gäsp ser lika tråkigt ut som burnout 29/07 Lista på de NFS spel jag haft mest kul med/tycker är bäst. NFS Hot Pursuit, det gamla NFS Porsche NFS Underground 2 NFS Most Wanted 29/07 Så du vill alltså att alla nya spel ska ha nya namn? Då kan vi helt enkelt floppa filmen som kommer nu också, Total Recall, då den har samma namn som den Arnold Schwarzenegger var med i. Sen kan vi även spela in 50 olika däckljud till en bil och göra... 29/07 "Oj avancerat däcksgnissel"... nähäpp bara en sampling. Som dessutom var den ENDA för gnissel .. o_0 störande och billigt. (..som resten. Nog inte värt köp över BPara.. gör ett next gen istället för.. dammig gen.. så kanske det blir ett värdigt arkad... 29/07 Need for milk, sista bra NFS släpptes typ för 15 år sen. 29/07 bara jag som verkligen hatar att knappt inga bilspel kör så bilen faktist kan gå sönder och bara öser på och inte en skråma efter en krock rakt mot en bil? :) 29/07 ah! tack! lät inte videon snurra så länge att den fick visa förbokningarna. tröttnade när jag fick se släppdatum och tänkte att det visas nog inget mer. (smått påverkad) Blir en hektisk höst med NFS MW2 och AC3 precis efter varandra. 29/07
Skicka en rättelse