Kultförfattaren Tolkien har precis onlinedebuterad i och med #The Lord of the Rings Online: Shadow of Angmar och skaparna #Turbine Entertainment är toknöjda med premiären. På Warcry berättar Jeffrey Steefel, producent för spelet, att de än så länge sluppit några tekniska katastrofer.

In the first week and a half the game has only been offline once and in that case, it was intentionally taken offline by Turbine so they could patch some minor bugs and exploits that had cropped up. Historically, MMORPG launches are train wrecks and Turbine - now on their fourth launch - seems to have avoided that precedent. Overall, Steefel called it the best launch he'd ever been involved in and scored it "9 out of 10", with 10 being a completely perfect MMO launch.

Jo du har nog rätt, det finns lite mer frihet att använda sig av i Eriador iom att tolkien ändå inte varit så specifik om det området utom vissa platser.. gillar verkligen själva världen men jag tycker bara att Tolkien själv är lite för tvådimensionell... 08/05 Ja en trial vore trevligt så man undviker att köpa nöff nöff i påse... 08/05 Jag är verkligen sugen på en 10-day trial! När släpps dom?!! 07/05 Det går alltid att göra jämförelser med andra MMOn, eftersom LotRO i grund och botten är väldigt likt andra MMOn, men det är samtidigt att kalla Quake för Unreal och vice versa. I princip går det ju att generalisera alla spel till en punkt där de är exa... 07/05 Precis så var det för mig. Blev inte så värst imponerad i början men det växte och, som du sa, blev man fast efter ett tag. Fattar vad du menar med "sagolikt" även om jag nog hävdar att det bara är The Shire som kan betraktas som sagolikt ( i bemärkelse... 07/05 Man kan nog inte vänta sig att ett forum ska vara opartiskt, det skrivs ju mest negativa poster på ett spelforum för folk är inte lika benägna att uttryckligen hylla något. Själv så har jag hört av folk som spelar att de inte var så imponerade i första... 07/05 Det jag vill ha är riktig PvP dom goda mot dom onda i riktiga slag. Det skulel kanske få mig att testa spelet. Mvh Dax 07/05 Haha, vadå? Minst hälften (kollade bara snabbt) av posterna lovordade ju spelet. :D En slutledning av folks åsikter och min egen erfarenhet är i alla fall att det nog mest är ett spel som erbjuder en finfin storydriven upplevelse som försöker undvika... 07/05 Jag har hört i princip bara negativa saker om det här spelet. Och efter att ha kollat det officiela forumet blev det inte bättre. :( http://forums.lotro.com/forumdisplay.php?f=120 07/05 Spelet bygger inte på samma licens som filmerna, utan är baserad på böckerna. 07/05
Skicka en rättelse