Dags att pausa Dayz-spelandet ett tag och kolla in vad original-Arma 2 har att bjuda?

När zombiemodden Dayz satte sina ruttnande tänder i spelvärlden i våras glömdes moderspelet #Arma 2 bort en aning. Men #Bohemia försöker ta tillbaka ordet – de släpper i dag Arma 2: Army of the Czech Republic, vilket är ett dlc-paket inriktat på... well, tjeckiska armén.

För omkring 100 kronor får du en nyskriven story, ett lass nya arméenheter och vapen, 15 uppdrag, nya miljöer, med mera. För att kunna spela krävs att du äger #Arma2: Combined Operations.

Jag vet inte .. men jag tycker AI inte va så himla bra. Ja oo dom använder terrängen bra och skydd. Men när det är typ 2+ av dom så gör dom den ryska stilen och alla går på led. Och när det kommer till realismen med själva spelet... Ja om man är några... 03/08 Håller inte med dig riktigt. Enligt mina erfarenheter finns det inte mycket annat (riktat mot privat marknad) som slår OFP/ARMA angående realism. Då menar jag inte SP-delen, den kan vara meckig och skruvad, men en riktigt skön coop med några initierade... 02/08 Vet du om något spel som är mer "realistiskt" än ArmA2? 01/08 Tycker Tjeckien borde byta namn till Bohemien. Som i de gamla goda dagarna 01/08 Spelar ens någon vanliga ArmA2? Jag har försökt spela det men aldrig hittat någon server, enda servers jag hittat är för mods eller så är dom tomma. 01/08 Själv har jag inte kört de så mycket... äger bara Arma 2 delen men tycker över lag inget bra spel. Alla säger att det är super realistiskt. Som anställd inom försvaret... så nej. Dock är jag lite mer intresserad av Arma 3. Verkar som dom har fixat det... 01/08 Nästan allt som dom själva släpper är crap of doom, det är dom privata mod skaparna som håller spelet i liv. Finns hur mk grymma saker som helst till Arma 2. Men man får vara observant, många som bara kastar ut halvklara mods, Som kan ha blivit kanon... 01/08 SFP är en grym mod! Rekommenderas! :) Innehåller alla möjliga svenska fordon och vapen. 01/08 Modden heter SFP (Swedish Forces Pack) Finns att hämta på anrop http://anrop.se/news.php 31/07 finns svensk mod som heter anrop till arma 2 31/07
Skicka en rättelse