Bioware svarar på spelarnas kritik och det stora spelartappet genom att slopa månadsavgiften redan i höst.

När jag träffade Ray Muzyka och Greg Zeschuk, grundarna av #Bioware, på Gamescom förra året var jag redan då skeptisk till om #Star Wars: The Old Republic skulle bli så populärt som deras egna pr-maskineri ville framhäva. Lite förvånade över frågan sa de att de såklart kommer att göra allt i sin makt för att göra spelet framgångsrikt. I höst innebär det att prenumerationsavgiften försvinner.

Uppgifterna kommer från Bioware själva som ville föregå utgivaren #Electronic Arts kvartalsrapport, något som snappades upp av Gamespot under kvällen. I deras Twitter-flöde kan vi också läsa att priset kommer att sänkas, i USA ner till $15 men inga sådana uppgifter finns för vår marknad än. Klart är i alla fall att du kommer att kunna uppleva spelet ända till nivå 50 utan månadsavgift, med alla klasser. Någon typ av miktrotransaktioner är, inte helt oväntat, att vänta.

Tack till ShciZo, Valpnos, Tagertswe för detta #nyhetstips!
Nu kan man i alla fall lägga till folk även om de råkar vara offline =) 11/08 Trevligt när jag nyss köpte spelet.. Hm, kanske jag får några förmåner då istället. 05/08 YES! Äntligen! 04/08 gillar sällan konceptet av F2P oftast behöver man punga ut mer än "standard" månadsavgiften för att ens få en hyffsad upplevelse av spelet. Jag gillade verkligen SWTOR starkt när det kom ut, om dem bara hade lagt in mer saker och i en snabbare takt så... 03/08 Varför gå de inte bara att sänka månadskostnaden? Har någon gjort de? Känns som de är $15 eller F2P. Ligger väl nån baktanke varför de är så. men har någon ens testat innan de hoppat till F2P? Från $15 till $5 borde väl göra skillnad tycker man. 02/08 Helt korrekt information faktiskt, förneka det allt vad du vill biodrone, men det var så det var och deras beteende efter betan återspeglar det i allra högsta grad. Oh ja eller hur, de tog bort massa saker som folk gillade och sen sågs det aldrig mer.... 02/08 Lol. :) Du har uppenbarligen (återigen) ingen som helst aning om vad du snackar om. Personligen så struntar jag fullkomligt i om det gäller BioWare eller vilket företag som helst, du sprider felaktig information i syfte att reta upp folk, vilket gör dig... 02/08 Och som sagt så vet vi alla att EA 'r penga kåta och kommer antagligen försöka pumpa ut vartenda öre från spelet så det brjar nog med cosmetics och går över väldigt snabbt till P2W 02/08 Ett MMO är svårt att bara testa över en helg. Jag tyckte spelet var kul i början. Gillade WoW och det var väldigt likt. Men de har misslyckats totalt med end-game och PVP. 02/08 Går ju och vara en biodrone som du också förstås, de gick specifikt ut och sa att folk var i princip bara med i betan för att förse dem med metrics. Men visst du är välkommen att visa hur jag "trollar", vilket iofs engligt biowares rövslickare överlag... 02/08
Skicka en rättelse