Vi vet, vi vet. Det kan kännas lite uttjatat med blogg hit och blogg dit, men vi tycker bloggar är viktigt så vi har ansträngt oss lite extra. Med FZ:s bloggar kan du med ett par snabba knapptryckningar få en snygg och lättanvänd spelblogg, som du kan använda till vad du vill egentligen. Du kanske får för dig att börja skriva egna recensioner? Eller att totalsåga alla spel du ogillar? Kanske en blogg med det roligaste från Youtube? Eller en blogg med dina insiktsfulla åsikter om nyheter som du tycker att vi glömmer? Ordet är ditt.

Vår blogg är enkel att komma igång med och har fem spelteman du kan välja mellan, skapade av vår duktiga grafiker @Novum. Vill du hellre ha en egen look kan du dessutom skapa ett eget tema. Bloggen har förstås kategorier, länkar och arkiv, och när du skrivit ett inlägg pingar vi bloggsökmotorerna åt dig, så du syns. Och vill du synas ännu mer kan du länka till en av våra nyheter, så länkar vi tillbaka till dig.

Vi har också passat på att ge profilsidorna en välbehövlig uppfräschning. Inte övertygad än? Ta en titt på några exempel:

Johns blogg

Simons blogg

För att komma igång med bloggandet går du in via dina inställningar och klickar på blogg, för att skapa din egen blogg. Eller följer länken nedan, förstås. Lycka till!

Glöm inte att tömma din webbläsares cache. Annars kan det se konstigt ut.