Den massiva ändringslistan innehåller nya stridsvagnar, kartor, buggfixar och mycket annat.

#World of Tanks har uppdaterats, meddelar utvecklarna. Den senaste versionen (7.5) kryddar det kostnadsfria stridsvagnsliret med tio nya stridsvagnar för "Tier X" (den högsta "leveln"), tre nya kartor, en handfull balansändringar och mycket, mycket annat. Läs hela ändringslistan.

För dig som missat World of Tanks rör det sig om ett multiplayerspel som är gratis i grundutförandet, med möjlighet att för kontanta insatser stiga snabbare i graderna och lite andra fördelar. Det släpptes i Europa förra våren och när vi recenserade det blev omdömet varmt.

[video=11291]

Men om de bara hade gjort det till konsol så hade vi inte kunnat spela det på PC, oavsett grafik... :D 03/08 Nej det stör mig att dom inte vill utnyttja PC grafiken till max. 02/08 Det stör dig att de gjorde spelet till PC? 02/08 700 spänn är vad premium kostar om man pröjsar för ett år i taget. Tier 2 tanks med tier 10 tanks? Kan det vara så att någon hade dragit med en stackars platoon mate in i ett tier 10 battle? Sen senaste patchen har jag sällan sett mer än 3 tier spread... 02/08 Då kunde dom like väl gjort ett konsol spel. 02/08 hehe, pengar har jag. Ofan imo så har du o jag olika åsikter gällande deras utvecklings takt men men. Tja , matchmaking är bättre en tidigare men ,med tanke på hur länge dom hållt på och korrigerat den så får man ju hoppas att den blir bättre. Spelad... 02/08 Om du läser i ändringarna så ser du att de ändrade på matchmaking i denna patchen. Sen har de anställt 700 personer det senaste året. Vilket märks när man tittar på vad de åstakommit det senaste året med fler nya tanks, banor, gamemodes än jag vill räkn... 02/08 De fokuserar ju på att spelet ska flyta på alla maskiner. Inte på att ha fetaste grafiken för folk som föredrar ögongodis framför gameplay. 02/08 Boom! 01/08 Tråkig grind tyvärr trots det så blir det par partier i veckan mer orkar man inte. Och vill man få mer exp så är det inte gratis, Synd att dom har sånt litet team så utveckligen går i sirap fart och matchmaking är fortfarande en hit o miss. 01/08
Skicka en rättelse