EA har släppt lös en ny trailer där du får följa med karaktären Preacher i en läcker mix mellan snabba gameplayklipp och CG.

När #Medal of Honor: Warfighter stundar är det inte bara snabbare och stridsparsbaserad flerspelaraction som gäller, utan en ny enspelarkampanj är att vänta. #EA har skickat ut en ny trailer från liret där du får lära känna Preacher, en man som dyker käpprätt in i skiten på grund av en mängd olika saker, varav några du kan se här nedan.

haha, skrev inlägget mitt i natten. tänkte bara att folk brukar ragea över allt xD 02/08 Singelplayern va rätt underhållande i MoH. Men fyfan vad multiplayern sög hårt. Inte nog med att Frostbites legendariska delay va med utan allt va sjukt obalanserat. Kommer troligt bli något liknande igen. Håll dock inte tummarna på att storyn i SP blir... 02/08 Jo man har ju fastnat i fps spelen så klart det blir ett test. Gillade förra spel och ljud var suveränt där. Händer att jag kör någon timme emellanåt för BF3 har inte blivit det jag hoppats på så MOH wf blir kanske kul.. 02/08 DET är sanningens ord. Rätt roligt att folk fortfarande gnäller på WW2 shooters när det faktiskt är flooding av Modern shooters. 02/08 Jag är ganska trött på att spela Modern Day Shooters. Men att detta verkar vara något att testa ! =) 02/08 Naaaw those puppy eyes. 02/08 Tror det kan bli bra, youtubeprofilen Kr4hu har gjort ett bra jobb med att få mig taggad :) 02/08 Spelade föra MoH och gillade Multiplayer väldigt mycket och storyn mindre, tyckte att spel och ljudet från vapnen vär väldigt bra. Har höga förväntningar på multiplayer nu i warfighter, bara vänta ¨å se. 02/08 Klart det är din "imo" vem annars skulle det vara? ;) Jag kom över detta liret extremt billigt, så när det väl släpps ska jag ge det en chans - tyvärr är jag lite orolig över att det blir en katastrof. Känns som MoH går åt CoH hållet vad det gäller kval... 02/08 Synd att gameplayen verkar rätt trist (imo) 02/08
Skicka en rättelse