Döda vampyrherren eller bli en vampyr själv. Valet är ditt. Dawnguard är ute på Steam idag och Skyrim kan dessutom köpas för halva priset.

#The Elder Scrolls V: Skyrim får sitt första DLC-paket idag. Orosmolnen kring att pc-versionen skulle dröja har därför skingrats. Tillägget inhandlas med fördel från Steam, som just nu har 50 procent rea på Skyrim. Dawnguard kostar 20 euro, alltså ungefär 165 kronor.

För den som vill öppna ännu mer på plånboken finns också erbjudandet att köpa The Elder Scrolls-paketet för 47 procent reducerat pris (58,56 euro) och det finns även ett "Quakecon"-paket för 99 euro där bland annat #Doom-, #Quake-, #Brink- och The Elder Scrolls-spelen ingår.

ja fick ut ca 30-40 timmar mer av skyrim av mina 100 spelade timmar så var klart värt det :P 04/08 Aha tvärtom från hur jag spelar då. Jag springer bara ut i vildmarken och ser vad som händer. Varje gång jag tänker göra ett sidequest så blir jag sidetrackad som fan av något :P 04/08 Jag har gjort två karaktärer, en i november och en i april. Det kändes som för kort tidsperiod för jag blev verkligen döless på att döda Draugr. Rent questmässigt kändes Skyrim som en pina att spela om tyckte jag, alldeles för lika quests (hämta något... 04/08 Skaffa moddar, kör olika chars, öka svårighetsgraden, sluta använd fast travel, sätt alla acheivements etc.. Spelet har inget slut egentligen. Det slumpas nya misc-quester hela tiden (även om det inte är så kul). Funkar inte för alla, men när jag är sål... 04/08 http://www.youtube.com/watch?v=9e5D2EAGCZM Dem borde lägga till en del saker från klippet. Fattar inte varför dem inte har gjort det än. 03/08 165:- är inte dyrt tycker jag för ett stort DLC, inte i ett spel man spenderar hundra tals timmar i och inte har sett allt eller avslutat huvudquestet, och man vill bara spela mer å mer å mer, SKA BARA är den evige frasen med detta spel :). 03/08 Nu får jag ta och vända på steken, hur har du hunnit göra klart allt det på 54 timmar? Har drygt 100 timmar hittils och har mängder av saker att göra kvar 03/08 Samma. Jag backtrackade till Daggerfall efter Morrowind. Inte för att man orkade klara av spelet men det var roligt :P Bethesda är det företag som i princip skänkt mig mest spelglädje :) folk klagar och stönar på än det ena än det andra, men vid kvällni... 03/08 Får väl se om en si så där två år vad priset ligger på då det börjar bli dags att besöka Skyrim igen. Finns så mycket annat jag inte har spelat klart och jag väntar dessutom tills jag har införskaffat bättre processor så jag klarar av texturpaket och... 03/08 Tricket för mig är att inte göra allt med en karaktär utan att levla upp en krigare en magiker och en tjuv/lönnmördare, Det nästan tredubblar speltiden. Att hålla på och levla upp vissa sega skills (typ speech) kan ta dagar om man inte fuskar med traine... 03/08
Skicka en rättelse