Väcker tanken på Quake 3: Arenas hektiska gameplay sköna känslor? Prova då Warsow som helt gratis är tänkt att erbjuda någonting fräsigt på liknande sätt.

Saknar du den gamla skolans intensiva förstapersonspangare? Lystring! #Warsow är en gratis upplevelse baserat på just det som nu släppts i version 1.0. Spelet har varit under utveckling i sju år, och det är först nu spelet uppges stabilt nog att lämna betastadiet. Smaka på ord som rocketjumps, bunny-hopping och snabb deathmatch.

Warsow nyttjar faktiskt en tillputsad variant av #Quake 2-motorn och finns tillgänglig till pc, Mac och Linux. Nedladdningslänkar finner du på spelets officiella sajt. Missa inte trailern nedan innan du tar dig en testrunda.

Jag spelade lite olika, beroende på humör och allt. Men körde mestadels instagib till något 07/08 Jobbigt, och ja jag håller med dig. Brukar själv tänka så när det kommer nya och hjälpa dom så bra de går, inte lätt att lära sig hur man hoppar runt och så vidare. Bara undrar, vad för gametypes spelade du? 06/08 Dom är otrevliga där, spelar ingen roll om man har otur. Det är mindre trevliga än vad det är trevliga. Träffat på några få som varit vänlig mot en men majoriteten av dom jag träffat på är idioter som borde lära sig att dom var värdelösa i början med. 06/08 Hi buddy : The 2012 Olympic Games in London, let us together to their spirits, convey he, you and I ==== ( http://Mlink.in/6H ) ===== ==== ( http://Mlink.in/6H ) ===== Hi,Cheap wholesale Nike air Jordan shoes, Nike dunks SB shoe,Nike Shox shoe. Nike sho... 06/08 Hej, du måste gå in på personens profil och adda honom där. Just nu kan man inte söka efter andra spelare direkt, men dom kommer fixa de snart. http://www.warsow.net/wmm/profile/användarnamn Och här är mitt account, inte den bästa spelaren men men.. Add... 05/08 jag testade för ett tag sedan 2006? och tyckte det var roligt för jag blev inte totalt pwn,noob för jag lirar q2, men då fanns det en bot-server :P , märkte att det riktiga online motståndarna var som det flesta människor irl, ville sparka ut mig/döda... 04/08 Spelade för ett par år sen riktigt kul spel spec Instagib Team CTF 04/08 Hur addar man friends? 04/08 Jasså? har ofta fått höra just tvärtom när det gäller communityn, men antar att du hade lite otur med vilka du träffa på. 04/08 Tyvärr blir det så med ett spel som varit beta sen 2000 frösihjäl. Du kommer alltid vara en 1.0:a om du dyker upp 4 år för sent oavsett hur duktig du är. 2016 är du fullgod medlem i "vi som vatt me från början klubben" 04/08
Skicka en rättelse