Målet för Bethesda är numer AAA-titlar och för Id innebär det Doom 4, som är klart "when it's done".

#Id Softwares John Carmack röjde under QuakeCon 2012 att företagets mobildivision lösts upp och att allt fokus istället ligger på att få till feta AAA-titlar. Eller rättare sagt titel, #Doom 4.

– Bethesda-familjen handlar verkligen om att försöka få till homeruns. Jag hoppas vi kan återgå till mobilutveckling på olika sätt i framtiden, men det riktiga målet är fantastiska AAA-titlar, och för Id betyder det Doom 4. I grunden innebär det att alla kommer fokusera på Doom 4, sa John Carmack (tack Kotaku).

När släpps då egentligen nästa skräckpangare från företaget? "When it's done", menar Carmack på och förhoppningsvis får de till en bättre upplevelse än #Rage. Det är förresten första gången undertecknad författar en nyhetsartikel som handlar om att fokus skiftar från mobilt till AAA, istället för tvärtom. The more you know...

Missa inte heller att alla deras nuvarande mobiltitlar går för 0,99 dollar (7 kronor) på digitala marknadsplatser, samt att en QuakeCon-rea går att finna borta på Steam.

Skicka en rättelse