Skräckpangare spelad med VR-hjälm... Hujedanmej!

Igår rapporterade vi att VR-teknologin Oculus Rift kickstartats, och nått insamlingsmålen med råge. #Id Software var ett av de första företagen att stötta Rift i och med #Doom 3: BFG Edition, men det var bara början. John Carmack berättade under QuakeCon 2012 att även #Doom 4 kommer skapas med virtuell verklighet i åtanke.

– Jag ser fram emot att Doom 3 skeppas, och når ut på marknaden, varefter jag kommer trycka in allt det här i Doom 4-plattformen och det kommer bli grymt att ta vårt nuvarande top-of-the-line-godis och använda det med virtual reality. Det kommer bli ett fullständigt stöd där, eftersom jag tror jag kan rättfärdiga det – baserat på responsen vi fått från vår 8-åriga nyrelease, och när vi börjar visa upp Doom 4 kommer vi säga: "Okay, här är dess coola grejor, spring igenom det där" och alla får en grym upplevelse och sen på slutändan får de prova det i virtual reality, och det kommer vara pricken över i:t. Så, jag tror jag har fog att tro på min fortsatta inblandning i det hela, sa John Carmack till Polygon.

Skräckpangare blandat med virtuell verklighet. Vad tror du om det?

Först vänta på att få sitt beställda Oculus Rift och sedan vänta på Doom 4 ska ges ut. 2013 blir känt för ett år med massa väntan :) 03/04 Quake 5 finns redan, det heter Quake Live.... 06/08 Istället för att sakna ogilla knapp på facebook och trycker för hela ditt liv här, kan du din lilla pajas säga vad du ogillar med det jag skriver. 06/08 Riktigt intressant och precis vad jag hoppades på! Att supporta prylen med ett gammalt spel som Doom 3 är knappast brinnande engagemang eller support, men att erbjuda stöd i Doom 4 visar att Carmack och company faktiskt tror på prylen på riktigt! De våg... 06/08 Jag vill se doom 4, så om du inte gillar det så behöver du inte heller för den delen köpa det. Så ditt gnäll behövs inte, vi andra som ser fram emot det i alla fall lär nog bli nöjda. Så länge dom gör det bra. 05/08 För att ha valt ett alias som "Yoda" är du tämligen oförskämd och tillför ingenting i den här diskussionen. Nu ser jag att du ändrat ordet "skit" till "gallimattias" av någon anledning. Om du försöker diskutera metafysik med att hävda att jag lever i... 05/08 https://www.youtube.com/embed/R-AgZ5XkFhI Ps, rofl, har FZ något språkskydd på att citera folk? Skit = Gallimattias :D Funny shit. 05/08 Vad snackar du för gallimattias? Du lever i 3D hela tiden. 05/08 Visst frestar dator tid ögonen oavsett om man har kontor eller speltid. (Därför finns det treminal glasögon för en del) Men har man bra kvalitet på skärmen så är det bättre. Så låt oss prata spelframtiden visst vore det trevligt om man fick se denna tek... 05/08 Helt klart mer intressantare än dagens så kallade 3D-monitorer. 05/08
Skicka en rättelse