Spelet släpptes för tidigt för att få Sonys Trophy-system implementerat. Nu, en halv konsolgeneration senare kan du bada i bragdmedaljer.

Den filmiska spelupplevelsen #Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots släpptes 2008, i nära samband med Trophy-systemet som implementerades i mitten av året. Dessvärre var det för sent för gänget på #Konami att fixa troféer till titeln, men det är något som nu dykt upp i form av en 516 MB stor uppdatering. Du finner den enkelt genom att dra igång din spellåda och boota upp spelet. Med tillgänglig internetuppkoppling.

Läs om alla troféer på Playstation-bloggen. Vår recensent uppskattade spelet oerhört mycket för mer än fyra år sedan. Kanske gör han det fortfarande!

Äntligen! Det tog sin tid, men den som väntar på något gott... 07/08 Jag är av blandade åsikter när det kommer till detta. Avskyr när det poppar upp achievements när man tex hoppar första gången. Det borde vara bedrifter och svåra saker så att det känns mer belönande 06/08 Hehe, kanske ska ta och spela lite MGS4, det har inte fått någon speltid trots att det förtjänar det :S 06/08 Jag säger detsamma, det ska inte behöva ta 4 år för dem att slänga in lite trophies när GTA IV kom ut tidigare än så och släppte det bara inom några månader. 06/08 Nä jag spelade igenom det tre gånger när det begav sig. Det får räcka tror jag. 06/08 Okej, får testa det, har inget att förlora direkt :) 06/08 Körde nyss igång uppdateringen, och enligt "patch notes" så finns det numera full installation. Uppdateringen tar också bort multiplayer menyn eftersom MGS online har/ska läggas ner. 06/08 Tänkte bara ge dig ett litet tips där med skivan. Prova att smeta in den med kethup som du gnuggar bort med en trasa. Vill inte det sig så kan du prova med tandkräm. Det kan fungera eftersom att skivan är täck i ett "tjockt" skyddande lager med ett plas... 06/08 De flesta som spelar spel gör det för att få utmaningar och uppnå mål, där till exempel att klara spelet kan vara ett sådant mål. De vill ha utmaningar när de spelar, och trofer är just sådana utmaningar som tillför extra värde till spelet eftersom de... 06/08 Antar att det gäller att spela spelet från början. På samma sätt som andra titlar fått trophy-stöd genom uppdatering(Uncharted, GTA IV). Annars går det att komma åt trophies som egentligen inte gjorts, genom import av sparfiler. Har för mig att det är... 06/08
Skicka en rättelse