I går föll också FZ för fenomenet bloggar. Visserligen har du en tid kunnat läsa vad vi som jobbar med sajten tycker om saker och ting, men framöver kan också du vädra dina åsikter om allt mellan himmel och jord. Vårt snabba, snygga och smidiga bloggsystem kräver inte mer än någon minut att komma in i. Vilket omkring 150 inlägg under det första dygnet visar.

Är bloggarna bra? Suger de? Är bloggande gemene mans möjlighet att komma till tals eller blott en övergående trend? Tyck till - i din egen blogg, förstås!

Så sant så :) Jepp, jag tog i lite där. Jag syftade inte på ditt specifika inlägg, utan på gnället i allmänhet :) 09/05 Ja, ok - då har vi missförstått varandra då för jag vill inte "avskaffa" alla bloggar, jag skrev innan att bloggen visst har sin plats jag tycker inte att alla skall ha en bara för det är (läs var) mode... Jag gillar fotobloggar där ingen förväntar sig... 09/05 Nej du har missförstått vad jag försöker säga. Jag håller med att dom tidningarna är skit. Men det är inte ett skäl att generalisera och avskaffa *alla* dagstidningar. Jmfr bloggar. 09/05 Att tycka att nästan alla dagstidningar (aftonbladet, expressen, metro, city) är skit är inte fördomsfullt, det är baserat på ren erfarenhet. DN och SvD är nästan fria från klimathot, Paris Hilton och alla blonda dokusåpa miff så de får godkänt. ;) Det... 09/05 sällan skådad fördomsfullhet och konservatism, det är så man blir mörkrädd :) Ungefär som att säga att nästan alla dagstidningar är skit (aftonbladet, expressen, metro, city), därför borde dom inte få finnas (inte ens DN och SvD)... 09/05 Det är alla bloggares standardförsvar... Lite som att säga "köp inte produkten om du inte gillar reklamen" - det säger ju sig själv, det hjälper dock inte mot den frekvens man får reklamen nedkörd i halsen. Förmodligen behöver ni inte bekymra eder för... 09/05 Nåå, hur faen blev det med importering utav wordpress bloggar? 08/05 Härligt, nu kan man äntligen läsa om när folk fyller år, vilka spel dom längtar efter mest och vilket dom senast köpte. Hur har vi klarat oss tidigare. Tycker det mesta som bloggas är antingen något man inte bryr sig om eller som lika gärna kunde passat... 08/05 Vem fan bryr sig egentligen? Blogg är så extremt överskattat. 08/05 På tal om bloggar så undrar jag hur man listar samtliga bloggar som finns på FZ?! Eftersom siffran 150 nämndes antar jag att det finns många fler än det fåtal man ser på bloggportalssidan. Jag hittade iofs en länk Bloggsökning (http://www.fz.se/bloggar/... 08/05
Skicka en rättelse