Gears of War som fps? Ingen omöjlighet, enligt Epic.

Kan Gears of War bli en shooter i förstaperson? Ja, det är i alla fall ingen omöjlighet säger #Epic Games övergripande producent, Rod Fergusson, när han får frågan.

– Jag tror starkt på att aldrig säga aldrig. Det handlar helt enkelt om vad som är intressant i industrin där och då, och vart fansen vill att vi tar serien. Så vi vill inte säga aldrig men det ligger inte nära till hands just nu.

Nästa del i serien heter #Gears of War: Judgement och utvecklas av #Bulletstorm-studion, #People can fly. Det lanseras i mars nästa år – och spelas i tredjeperson.

Har bara spelat ettan på PC (önskar de andra hade släppts till pc också, gillade ettan skarpt), men tänker ändå tycka till lite :) Om de nu tvunget funderar på att göra ett gears of war fps, kallade då för bövelen inte för gears of war. Samma värld/univ... 06/08 Förstör inte detta GoW känslan!?!? Första gången jag testade ettan var det just hur kameravinkeln var satt som gjorde det mer unikt, speciellt med cover systemet också. Är det inte bättre o göra en ny Unreal tournament? o.O 06/08 Rätt och Rätt kan man ju diskutera. Jag gillar att spela FPS, sådan är jag. Givetvis är Nya IPs med Nya Idéer och medryckande Story det man drömmer om. Men jag tror inte att GOW universumet skulle göra sig dåligt i FPS format det tror jag inte :) 06/08 Ser du något rätt i det då? Det blir ju exakt samma sak som det redan existerande spelet med en liten justering i kamera och rörelsekontroller. Men visst, med tanke på hur många cover-pangare i tredjeperson som släppts på sistone (Max Payne 3, Sniper... 06/08 10 pers som föredrar mellanmjölk kanske? ;) 06/08 Nja. Var inte GoW för TPS vad Halo var för FPS på konsol? Något åt det hållet iaf. Älskade ettan, trailern var grymt bra, men har fortfarande att spela de övriga. 06/08 Men om man ska vara så, då kommer man ju ändå få vänta flera år innan man får se nåt man själv skulle vilja se -.- Om ni fattar vad jag menar... 06/08 lol, 2 bilder som anytder exakt samma sak, den ena får 13 tummar upp den andre 10 Tummar ner. <3 Fz. 06/08 Önsketänkande går, men det krävs väldigt mycket arbete att nå fram till båda resultaten. Då är det bättre att dem gör ett spel med en vy och gör det bra istället för att göra två styckna perspektiv i ett spel där båda blir mediokra... 06/08 EXAKT! :) Tänk vad bra om alla spel hade den funktionen, och att båda moden skulle vara bra gjorda. Typ: Max Payne 3's tredjeperson BF3/MoH&CoD's förstaperson 06/08
Skicka en rättelse