De bästa spelarna i världen kommer att göra upp om flera miljoner dollar i en ny turnering i MOBA-liret.

#League of Legends förstärker sin dominans på e-sport-scenen. "League of Legends Championship Series", som går av stapeln nästa år, samlar de allra bästa spelarna från världen i en flera veckor lång turnering.

Prispotten kommer att ligga på flera miljoner amerikanska dollar – en summa som slår tidigare rekord i e-sport-världen. Alla som är intresserade av att bevittna det hela kan titta live i HD-kvalitet, helt gratis.

Skiter i diskussionen om vilket spel som är bäst, jag tycker att LoL är roligare som casual spelare för att döda 30-45 minuter. LoL är också sjukt mycket roligare att titta på än DotA2. Om jag inte har fel finns det väl någon form at levels i Dota2 och... 08/08 Härligt att en tråd som handlar om största prissumman i e-sport börjar handla om en LOL vs. DOTA/DOTA 2/HON/<sätt in något annat spel som inte nämns i artikeln>. Fortsätt med det underbara community. On Topic: Härligt att e-sport växer och växer. Nu när... 08/08 ^Ip banna nångång nu snälla 07/08 Med andra ord, ju mer du spelar , ju mer övertag har du om du bort skiljer din mänskliga skicklighet.. I DotA har du samma utgångspunkt även om du har spelat 1 match och din kompis 2000 matcher. det enda faktorn är DU som spelare, inte dina små % som... 07/08 Varit intresserad av vad spelare som streamade tjänade i månden, letade fram att Twitch.tv ger 2 dollar per reklam på 1000 tittare, alltså 4 dollar för en reklam om man har 2000 tittare! För er som vet vilka TheOddOne är, han spelar reklam var tjugonde... 07/08 angående det du köper så kan du tjäna ingame currency för att köpa hjältar och runor dock så kan du endast köpa runor för ingame currency så enligt mig är det inte ett dugg pay2win för att på vägen upp till 30 så kommer man med största sannolikhet ha... 07/08 Ofantligt bättre. Min egen erfarenhet dock, tycker HoN är absolut värst. 07/08 Det finns en "Tournament client" som ger dig alla champions tillgängliga när man ska spela större tävlingar så det är inget större problem. Dessutom är det inte ens lönt att diskutera vilket som är bättre, det som gillar HoN och Dota kommer göra det och... 07/08 Jag föredrar själv HoN, dock måste jag tyvärr hålla med om att communityn är förfärlig, det går dock att komma undan om man spelar 5v5, de flesta som spelar som lag är väldigt ödmjuka och trevliga. 07/08 Tycker HoN är roligast men som sagt communityn är förfärlig 07/08
Skicka en rättelse