Amazon visar bilder på vad som skulle kunna vara officiella boxar för Wii U-titlar – i svenska flaggans färger.

Amazon (via Eurogamer) har publicerat vad som ser ut att vara första exemplen på boxart till Wii U. Det är designen på tre #Ubisoft-titlar som släppts: #Assassin's Creed III, #Just Dance 4 och #Avengers: Battle for Earth.

Vi kan bara se boxarna rakt framifrån men värt att uppmärksamma är att formen på området med Wii U-logotypen är slående likt Gamecube-erans variant. Och att färgerna är gula och blå. Gillar du vad du ser?

#Ubisoft har ännu inte bekräftat om boxbilderna är den äkta varan.

1) Så man kan bara komma med kommentarer om plattformar som man själv äger? 2) Han äger faktiskt en Wii (och PC) också, men det spelar kanske ingen roll? Han kanske är en PS-fanboy i alla fall, bara för att han sa något negativt om Wii U? *suck* 08/08 Har inget att göra med att du äger en PS3.. jepp. Seriöst måste fanboys börja klaga på färger o sånt nu för tiden? get a life 08/08 Väldigt torra nyanser dock, ser lite mer ut som Ukraina's färger istället 08/08 Känns som att Wii U kommer fem år för sent. 07/08 lol de kommer att ha EXAKT lika mycket grötiga ikoner och skit som alla andra konsol-spelsfodral. vem fan bryr sig om hur ett fodral ser ut? + det är inte ens officiella fodral bilder... 07/08 Funktionen är viktig. Färgen helt ointressant ! 07/08 Tycker nog att XBOX 360-boxarna är snyggast överlag. Men har inga själv då spelen förvaras på hårddiskar. xD Samma gäller för PS3:an och Wii... några externa diskar istället för lagring i hyllan. PC har varierande boxar till skillnad från konsolerna. 07/08 Ewww :P baby-blå me gult? Jag som trodde Xbox-färgerna var fula, inte bara att det är fult i sig själv, men det kommer också att skära sig med spel som har speciella färger i sin box art. Så är det ju t.ex. med xbox lådan och RDR, blodrött och ljust grö... 07/08 Stiligt stiligt. Annars hade en hade de kunnat få vara blå och vita. Inte att det spelar så stor roll. Taggad inför Wii U. Nu gäller det bara att på något sätt skrapa ihop pengar till en. 07/08 Jag håller med dig, är det stilrent och positionerat på bra sätt, stör det inte omslagsbilden. Ja, onödig kommentar från "StraxDax". Fin tumme på avataren. Var har den varit innan kan man undra (?) 07/08
Skicka en rättelse