Succémodden släpps som en fristående titel. Vi röjer den första infon om DayZ.

Det är officiellt! Succémodden #Dayz kommer att släppas som ett fristående spel. Det är moddens skapare, Dean Hall, som själv släpper nyheten via den officiella bloggen.

– Det är sant. Det här kommer verkligen att hända. Detta är ett sagoslut för en mod som många skulle sagt varit omöjligt för fyra månader sedan.

Hall kommer själv basa över produktionen och ett team från #Bohemia Interactive – som ligger bakom Arma-spelen. Utvecklingen kommer löpa parallellt med uppdateringarna av modden, så de som spelar modden kommer kunna fortsätta göra det. Kreatören säger att det kommer följa #Minecraft-modellen: snabba uppdateringar och community-alphan tillgänglig till ett kraftigt reducerat pris.

– Jag förstår att ni har många, många frågor – men vi ville låta alla veta det nu. Under de närmsta veckorna kommer frågorna besvaras.

Vi rapporterade för några veckor sedan om att Hall ville göra ett fristående spel av DayZ. Bevisligen fick han sin vilja igenom.

Kom gärna in på http://rwr.enjin.com/ o röj med oss, egen mumble och egen server. Vi bygger o växer inför Final release =) 16/08 Jag har inte Arma 2 men jag vill gärna spela DayZ dock orkar jag inte fixa installationen så detta blir perfekt hoppas det kommer ganska snart :D Får hoppas att man inte stöter på många banditer senare :O 12/08 Lägg ner er lilla privata fejd nu, pojkar. Fortsätt "diskussionen" via PM ifall det känns befogat. 10/08 Du är otrevlig online samt offline. Jag tror på vad andra säger när jag sett det med mina ögon. Det är inget skitsnack om det är sanning. Svara mig inte om du inte vill ha ett svar tillbaka. 10/08 Tyvärr gick vi aldrig samma skola, och sedan du tror på rykten va? Dina vänner måste vara såna som mättar sig med att sprida rykten. Sedan bara för man blir less på folk på nätet och är otrevlig så är man inte det i verkliga livet, det bör du själv veta... 10/08 Mer DayZ är bara för bra! :D 09/08 Fan va gött att man höll tillbaka under köphetsen av ARMA II, nu kan man invänta denna produktion istället med dess fortlöpande uppdateringar. Till najs alpha-pris dessutom! 09/08 Tyvärr har vi ju det, blev tipsad om att passa mig för dig pågrund av vad det kallade det "Attityd problem". 09/08 Du vet inte ens vem jag är så skippa skitsnacket, för skulle jag gissa rätt om ditt för och efternamn så gick du skola i nordmaling och den skolan gick jag aldrig. Så lägg ner dina lögner 09/08 Perfekt. Då slipper man köpa ARMA 2. 08/08
Skicka en rättelse