Nästa vecka drar Gamescom igång. Sveriges bästa bevakning av världens största spelmässa hittar du självklart på FZ. Men vad blir hetast i år?

På tre år har Gamescom blivit en maktfaktor att räkna med. Under 2011 besökte mer än 280 000 gamers den tyska spelmässan i Cologne. Det gör den till världens största.

När den bombastiska tillställningen nu anordnas för fjärde gången är FZ självklart på plats. Michael Gill har knappt hunnit återhämta sig sedan L.A. och E3 innan han beger sig till bratwurstens förlovade land. Räkna med matiga intervjuer och förhandstittar från honom. Och räkna med att vi på hemmaplan kommer göra vårt yttersta för att serva er med de hetaste nyheterna och coolaste filmerna.

Presskonferenserna körs i sedvanlig ordning dagen innan mässan kickar igång, det vill säga på tisdag. #Nintendo och #Microsoft är inte på plats i år, vi kan därför vara säkra på att #Sony tar tillfället i akt för att blåsa oss av stolen med #The Last of Us och #Beyond. #EA och #Capcom kör egna shower och lär inte spara på krutet med titlar som #Simcity, #Crysis 3 och #Resident Evil 6.

Presskonferenser

Ja, när Nintendo inte behagar visa Wii U och den nya generationen ligger ett eller två år bort är det spelen som är i fokus. Med stjärnor som #Assassin's Creed III, #Starcraft II: Heart of the Swarm, #Company of Heroes 2, #Tomb Raider och #Rayman Legends kommer det här bli en stor spelfest Kanske vågar vi också hoppas på ett überobskyrt simulatorspel? Det hade ju varit rätt tyskt.

Skicka en rättelse