Enligt Larry "Major Nelson" Hryb kommer ni snart att kunna ladda ner vårens uppdatering till din Xbox 360. Den stora nyheten är stödet för MSN Messenger, men det finns även en rad mindre förbättringar av intresse:

  • Nya achivements visas med namn och poängvärde

  • Nytt Marketplace-blad placerar allt innehåll på en plats

  • Du kan nu se vilket Xbox Live Arcade-spel dina vänner lirar

  • Du kan nu ställa in så att konsolen stänger av efter att dina köade nedladdningar är klara

Uppdateringen rullas ut under de närmaste timmarna och om den finns tillgänglig kommer nedladdningen att starta automatiskt när du loggar in på Xbox Live.

ok tack för tipset ska göra det istället.. nej.. det fungerar riktigt bra på 360.. och i dagsläget så sitter jag mer framför 360'n än pc'n.. och då är det kanon att ha messenger på 360'n så jag kan hålla någorlunda kontakt med ett par nätvänner. 11/05 För de som inte har dator nära tvn.... kanske? 10/05 Vad är vitsen med att sitta med MSN i X360?. Ni har till 100% datorer, sitt där istället. 10/05 Jag hade trott att xboxen nu skulle ha stöd för x264, så att man kan kolla hd. Men där hade man fattat fel.. kunde ju räknat ut att det var för positivt för att vara sant. 10/05 http://www.xbox.com/sv-SE/support/xbox360/familysettings/consolefamilysettings.htm Längst ner på sidan står det såhär: # "Turn off Family Settings (Stäng av trygghetsinställningarna): Inga barn? Inga problem! Här stänger du av trygghetsinställningarna"... 09/05 tyckte det var riktigt bra updatering, msn funktionen funkade riktigt bra, får dock koppla i något tangentbord blir lite jobbigt att skriva annars och det såg riktigt snyggt ut i dashboard. Hade lagt till riktigt bra funktioner med acivements mm. 09/05 Det här med child-account hoppas jag med att de löser... palla göra nytt account.... 09/05 Det enda klagomålet jag har gällande MSN är att när man kör tangentbord genom USB så körs amerikanskt tangentbord = helt annorlunda knappuppsättning för knappar som : ? ) ( och liknande, men värst är att det inte går att köra åäö. Måste använda handkont... 09/05 ja nu funka msn med... rätt bra update. diggar den 09/05 "Q: The email address assigned to my Xbox LIVE account is different to the email address I use on my PC for Windows LIVE messenger. Is there a way for me to still access my messenger account? A: Not at this time. We are working on the ability to allow... 09/05
Skicka en rättelse