Igår skrev vi att bland andra Nate Wells, art director, lämnat #Irrational Games efter 13 år. Spelindustrin är full av förflyttningar mellan olika företag och tjänster, men på grund av de många åren hos studion och sitt jobb med bland annat legendariska #Bioshock sticker fallet Wells ut.

Studions toppchef, Ken Levine, tycker inte att fansen behöver vara oroliga.

– På ett företag med 200 människor blir det omsättningar. Vi gillar aldrig att se människor som Nate lämna oss för han har varit med så länge. Men det har gått 13 år och jag tror att folk då och då vill pröva sina vingar. Och jag tänker inte stoppa dem. Jag älskar Nate och jag tror att vi alla kommer fortsätta vara vänner. Men efter 13 år avslutade han på sätt och vis sitt jobb i och med #Bioshock Infinite, som ni kommer se när spelet visas igen...

Wells ersättare heter Scott Sinclair, art director för första Bioshock, vilket innebär att kärngruppen för originalet kommer att färdigställa Infinite. Såväl lead artist, art director, creative director, lead effects artist och ljudansvarige är med i utvecklingen.

– Det är otroligt och ett bevis på engagemanget som finns för studion.

Teamet förstärks dessutom ytterligare av #Epic Games forne producent, Rod Fergusson.

– Ja, det är sant. Jag lämnar min familj hos Epic för att slå följe med min nya familj hos Irrational i Boston, från och med i morgon.

Bioshock Infinite släpps i februari 2013 till pc, Playstation 3 och Xbox 360. Det kommer även att släppas senare till Wii U.