Nästa stora patch gör om stora delar av spelet. Bland annat ska elites göras mindre starka medan vanliga monster ska förbättras.

Patch 1.0.4 till #Diablo 3 har fått en närmare beskrivning på #Blizzards officiella Diablo 3-sida. Bland ändringarna hittar vi en omstrukturering av co-op där bland annat Magic Find inte längre delas mellan spelarna, bättre skada på de vapen som kan hittas och stora klassförändringar.

Blizzard anser också att gapet mellan vanliga monster och elite-versionerna av dessa är för stort. Vanliga mobs kommer därför att göras lite svårare och elite-mobs lite lättare. Även legendariska föremål kommer att göras om. Närmare information kring detta ska offentliggöras i ett längre blogginlägg.

1.0.4 släpps fjärde veckan i augusti.

Jag spelade nyligen Diablo 3 efter några månaders uppehåll och är inte alls imponerad än så länge över de uppdateringar som gjorts. Vi snackar om över ett halvår av utvecklingstid som bara gått till spillo. Vart är PvP? (starkt bidragande orsak till D2:... 12/08 Härligt, ser fram emot denna patch. Då kan man ta och börja spela lite smått på alla andra spel som blivit liggandes då D3 har tagit upp all ens speltid. Sen efteråt kan man börja farma igen efter att den har släppts så man slipper ragequitta och slå... 11/08 De som inte har något jobb eller någon pågående utbildning och därför kan sitta dag efter dag med spelet. Och då är det Magic Find-gear de är ute efter först. Sen är hela processen i rullning. Alternativt är det kineser och koreaner. 11/08 Låt eliterna vara den svårighetsgrad dom är och gör bara så vanliga mobs är lite svårare. Eliterna behöver inte vara enklare, det sitter i att man ska fan lära sig hur man ska göra. Gör inte allt enkelt. 11/08 Vad liath sa. Blizz har ju till och med sagt att dropraten på items är direkt påverkad av hur många utav liknande saker som finns uppe på AH. Altså.. flooded AH = mindre drops för dig. Så man är tvingad att använda skiten, det är ett aktivt designval... 11/08 Ganska roligt hur negativa alla på FZ är på varje nyhet :P 11/08 Alla klagar på att det aldrig droppar något och att man måste vända sig till AH. Min fråga blir följaktligen; Vem hittar all denna utrustning som ligger på AH? Om det aldrig droppar något för någon, så borde det inte finnas något att lägga upp där helle... 11/08 Skönt att dom tweakar svårighetsgraden, tycker som Blizz att vanliga mobs är lite lätta och elite mobs för svåra. Visst, jag kör på Hell och det ska vara sinnesjukt svårt men har tagit de åtgärder jag kan men när jag möter en elite mob och dom slänger... 11/08 diablo 3 vart i slutänden en besvikelse...synd 11/08 Kan rent allmänt tips om Path Of Exile då, lite likt D2 men med ett flertal egna ytterst intressanta inslag (som dessutom är väldigt bra imo). Det är atm dock i closed beta (går att köpa beta-key för 10$ eller bara registrera sig och hoppas på att man... 11/08
Skicka en rättelse