Förseningsryktet stämmer. Den 23 november får pc-spelare lönnmörda med den nya indianprotagonisten.

Förseningen av #Assassin's Creed 3 till pc har nu bekräftats. Den 22 november kommer spelet att släppas i Europa, enligt ett pressmeddelande från #Ubisoft Entertainment. Alltså följer Ubisoft den gamla traditionen att försena lönnmördarliret till pc.

Assassin's Creed 3 släpps till Xbox 360 och Playstation 3 den 31 oktober och kommer även att lanseras till Nintendos Wii U när den kommer ut på marknaden. Ska du köpa AssCreed 3 – och till vilken plattform i sådana fall?

Okej då fattar jag :) Nej det var inte dåligt förklarat, it makes sense ju :P 02/11 Dom bygger väll spelet i konsoll motorn först. sen när dom är klara gör de om allt till pc dåligt förklarat :) 02/11 Jag har klurat lite på det här, VARFÖR är det försenat till PC? Är det att de ska få till kontrollerna eller grafiken eller vad är det som orsakar förseningen? 02/11 Mr_O_Himself sa.. " lagom är bäst.. försök förklara det för en amerikan! " Kan inte sägas bättre. Det är den stora skillnaden på europa spelare vi har inte samma ekonomiska tänk som US företag. Det ska tydligen sälja direkt vid släpp för att vara bra... 01/11 Jag håller helt med dig toast, att köpa spelet istället för att ladda ner det är ett bra sätt att stödja de utvecklarna som man tycker är bra. Jag håller även med det där om att man laddar ner för att se om det kom upp i ens dåliga förväntningar, jag... 01/11 Ubisoft har haft förseningar på varje Assassin's Creed till PC men jag tycker att de inte suger, jag tycker att det är bästa sättet att spela på. Men det är väl en smaksak antar jag :) Men blev dock lite besviken för jag var ju helt inställd på att ha... 01/11 Ja & Nej.. Det blir en grov felräkning när man räknar varje nedladdad torent som en missad försäljning, absolut för så är det ju inte, det är ofta folk laddar hem saker de inte brytt sig om ifa det hade varit tvungna att betala för det, ibland vill folk... 20/08 Pirater är inte en samhällsplåga som ni tror, jäkla hjärntvättade hatare... Dom går inte förlust på PC sidan, dom bara inte tjänar så mycket som som 'TRODDE' och skyller den icke finnande förlusten på Pirater. Bara för att det står på en torrent att den... 20/08 Det funkar inte med deras metoder , de sabbar för betalande kunder och piratkopierarna skrattar hela vägen tills de startar sin FTP/Bittorrent klient o drar hem spelet iallafall. Det har gått så långt att de skrämt bort betalande kunder (mig tex) som... 13/08 "ghjfwewefwe" Varenda jäla helg så spamas vi av denna patetiska säljare. Vore bra o verkligen blocka detta skräp. Ingen annan spel site har detta irriterande crap så bara block 12/08
Skicka en rättelse