Ta över världen igen i nästa del av det djupa strategispelet. Fjärde delen kommer bland annat innehålla ett expanderat nationsbyggande.

Det är officiellt – #Europa Universalis III får en uppföljare! Svenska spelstudion #Paradox Interactive har tillkännagett att #Europa Universalis IV bland annat kommer att innehålla ett mer flexibelt system för att bygga din nation, ett nytt handelssystem och djupare diplomati. Tredje kvartalet 2013 är det planerade lanseringsdatumet.

Får hoppas på ett Hearts of Iron 4 också då inom en snar framtid. 13/08 Åh det ska bli spännande, EU3 föll mig aldrig riktigt i smaken då jag tyckte det saknade all historik. Men EU2 med AGCEEP spelar jag fortfarande åtminstone. :) Jag hoppas att fyran blir mer som EU2 men med mer features. 13/08 Gött, dock har jag svårt att hitta folk att spela med när det kommer till EU, HoI, CK, Victoria och så vidare. 13/08 What! Har det kommit en TREA på Europa Universalis!!!? EU är ju ett av de absolut bästa strategispel som gjorts!! Längtar till 4an nu, men får väl ta en titt på 3an innan dess! 13/08 Detta ser jag verkligen fram emot. Paradox, en av dom få utvecklarna som fortfarane vet hur man proddar PC-spel, och inte massa sketna konsollportar med achivments/unlocks för varande jävla sak man gör. Paradox håller fanan högt fortfarande. Tack 12/08 Har över flera hundra timmar gametime med eu3 sen releasen. spelar alltid minst 100 timmar för varje ny expansion och spelar fortfarande regelbundet med vänner. helt klart den bästa spelserien genom tiderna! CK2, Vicky och Hoi i all ära, men det är EU... 11/08 Nu är det ju så att det är lite halv svårt att uppfatta sarkasm på nätet vettu, särskilt utan några smileys eller liknande... :) Att jämföra det med Civ vore lite som att jämföra med Total War, det har vissa likheter, fast helt skillda spel! 11/08 Den stora skillnaden är att allt sker i realtid i EU4, dock kan man pausa samt anpassa hastigheten. Sen så är det på många sätt (iaf enligt mig) betydligt mer avancerat med bland annat mer fokus på diplomati. Det kan kännas svårt att lära sig spelet frå... 11/08 Fan va gött!! Shut up and take my money! 11/08 Äntligen! En hardcore game tillkännagivet! Europa universalis är för hardocre gamers! :) 11/08
Skicka en rättelse